Ingezonden persbericht

Dadelpalm speelt in op vergoeding van TouchPro® stoelmassage door CZ

NIJMEGEN, 20060224 -- Ziektekostenverzekeraar CZ vergoedt de kosten van TouchPro® stoelmassage. Dadelpalm speelt hierop in door deze vorm van massage toe te voegen aan haar dienstenpakket voor particulieren. "Psychische en lichamelijke klachten komen niet alleen op de werkvloer voor. Ook bijvoorbeeld huishoudelijk werk is zwaar en stress komt helaas veel voor in ons hedendaagse privé-leven." aldus Deijkers, initiatiefneemster van Dadelpalm.


CZ heeft als eerste ziektekostenverzekeraar vergoeding van TouchPro® stoelmassage in haar lijst van vergoedingen opgenomen. KaTa, beroepsvereniging voor TouchPro® stoelmasseurs, is dit overeengekomen met CZ. Met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2006 vergoed CZ 75% van de kosten van een TouchPro® stoelmassage.

Dadelpalm reageert hierop door haar dienstenpakket uit te breiden. TouchPro® stoelmassage wordt nu ook aan particulieren gegeven. "Een gezond lichaam is voor iedereen belangrijk. Ontspanning is belangrijk voor een gezond lichaam. Helaas kan ontspannen ook erg kostbaar zijn. Als massagepraktijk willen wij de mensen tegemoet komen. Zo gaan we een ruimte huren, zodat cliënten naar ons toe kunnen komen. Dit drukt de kosten voor de cliënt nog meer."

Meer informatie over Dadelpalm vindt u op www.dadelpalm.nl. Of bel naar 024-355 63 24.




Ingezonden persbericht