Ingezonden persbericht

GAME247 Start gamereviews via video

Hulp bij het uitzoeken van cadeau en games

LEIDEN, 20060224 -- Game247 is in samenwerking met Rush company gestart met het aanbieden van game reviews via download en streaming. Om consumenten nog beter te kunnen adviseren in de aankoop van een videogame zal GAME247 deze reviews direct op de productpagina van een bepaalde game aanbieden. Naast de bespreking van de game zullen de videos ook achtergronden over games geven.


In eerste instantie zal gestart worden met een beperkte library van reviews. Games waarbij in eerste instantie een videoreview te bekijken zijn o.a. Torino 2006, Ridge Racer en Mario Party 7. Gamerush zal ieder week een nieuwe aflevering met 2 videos publiceren.

Anwar Sanhaji commercieel manager van GAME247 verteld over het belang van het aanbieden van deze dienst: "Tot op heden moeten consumenten in het aankoopproces het doen met een plaatje en een summiere tekst. Door het aanbieden van een uitgebreide review, weet de klant precies voor welk spel hij of zij kiest". Game247 is erg verheugd een partij als Rush company bereid te hebben gevonden ons hierbij te helpen .

Over GAME247:

GAME247 is een van Nederlands grootste Game retailers met meer dan 10.000 games, gameshardware, gamesboeken in de collectie. Sinds de start van GAME247 weet groot deel van de nederlandse gamers de site te vinden. Game247 staat bekend om de snelle levering, lage prijzen,en uitstekende klantenservice. Sinds kort kunnen Belgische klanten ook terecht bij GAME247

Kijk voor meer informatie over GAME247 op: www.game247.nl of www.game247.be


Over Rush Company:

Televisie van de toekomst, vormonafhankelijke content, virtual snacks,
content on-demand en belevingscommunicatie. Dit is slechts een greep uit
de nieuwe media kreten die de afgelopen maanden de vakbladen en blogs
geregeerd hebben. Terwijl iedereen doorschreeuwt is the Rush Company al
zes maanden bezig met deze 'televisie voor de nieuwe generatie' in de
vorm van MovieRush en GameRush.

Kijk voor meer informatie op: www.movierush.nl en www.gamerush.nl




GAME247