Ingezonden persbericht


Persbericht

irC2 benoemt Dick Smits tot Information Security Consultant

Nieuwegein, 24 februari 2006 --- Bij irC2, een onafhankelijke dienstverlener op het gebied van informatiebeveiliging, is Dick Smits in dienst getreden in de functie van Information Security Consultant. Hij gaat zich in zijn functie bezig houden met het op strategische niveau adviseren van organisaties over de beveiliging van informatie en bedrijfsgegevens.

Dick Smits is een erkende autoriteit op het gebied van informatiebeveiliging en alle aspecten die daarmee samenhangen. Hij is gedurende ruim 28 jaar werkzaam geweest bij Shell, de laatste 10 jaar als een van de waakhonden van de IT-infrastructuur, de netwerken en de opkomende internettoepassingen, inclusief emailaansluitingen op de werkplekken.

Over Information Risk Control, irC²

Information Risk Control irC2 is een onafhankelijke expert op het gebied van informatiebeveiliging. De organisatie levert consultancydiensten over alle aspecten die daarmee samenhangen. Binnen het spectrum van informatiebeveiliging heeft irC2 zich gespecialiseerd in Audit en risk management services, Governance en Compliance services, Application en web-application services, Identity en Privacy services, en Network en Infrastructure services . Zie ook: www.irc2.com

Voor meer persinformatie:

Information Risk Control (irC²)
Remco Bakker
Perkinsbaan 17B
3439 ND Nieuwegein
t: (030) 600 10 90
m: (0611) 12 85 38
e: remco.bakker@irc2.com

Lubbers & De Jong B.V.
Peter Keijzer
Keizersgracht 219
1016 DV Amsterdam
t: (020) 421 05 65
peter@l-dj.nl