Regionale en lokale radio overal bereikbaar

RadioPortal Regioradio.fm gelanceerd

's-Hertogenbosch, 24 februari 2006 -- Regioradio.fm heeft haar portal met regionale en lokale radiozenders gelanceerd. De website streeft naar een compleet overzicht van Nederlandse radiozenders die via internet uitzenden. Op 24 februari 2006 wordt de portal Regioradio officieel gepresenteerd aan radiominnend en internettend Nederland. De redactie hoop met de lancering een bijdrage te kunnen leveren aan de luistercijfers van de Nederlandse radio.

Regioradio.fm is zich ervan bewust dat internet een sterke invloed heeft op de media. in een wereld waar informatie steeds vaker en meer uitgewisseld wordt via de digitale snelweg, kan het medium radio niet achterblijven. Doordat de mens vaak vooral geinteresseerd is in het nieuws uit de achtertuin, maakt de regionale en lokale media populair. Regioradio speelt hier op in en brengt het lokale nieuws zelfs in een ver land dichtbij.

Wanneer de bezoeker van Regioradio.fm op een link klikt, dan start de mediaplayer op die geïnstalleerd is op de computer van de gebruiker. De redactie heeft met opzet hiervoor gekozen, om de keuze en vrijheid van de bezoeker zo groot mogelijk te houden.

De redactie van Regioradio is voordurend op zoek naar nieuwe regionale en lokale radiozenders om het overzicht zo compleet mogelijk te houden. Suggesties en aanbevelingen zijn altijd welkom. Adverteerders die geinteresseerd zijn kunnen zich melden via e-mail: sales@regioradio.fm.


Noot voor de redactie (