Ingezonden persbericht

P o d i u m G r o e p . n l

Podium Partypalace, De Troubadour Grand Café Musique, Grand Café Den Herdenbergher

PERSBERICHT WEEK 8
weekend van 24, 25 en 26 februari 2006

Uitgaan doe je (weer) in Hardenberg

VERONICA BOOGIENIGHT EN MIDWINTER BEACHPARTY

Hardenberg, Tijdens de schoolvakanties is het altijd dubbel feest in Podium, De Troubadour én Den Herdenbergher. In Podium doen we dat met twee Midwinterse Beachparties en in De Troubadour met Veronica's Boogienight. Alle bedrijven van PodiumGroep.nl pakken weer flink uit.

In samenwerking met RADIO VERONICA organiseert De Troubadour vrijdagavond (24-02) de stampvolle en oergezellige maandelijkse swingparty "VERONICA BOOGIENIGHT" met de beste hits uit de 80s & 90s. We kiezen de mooist geklede man of vrouw die 100 consumptiemunten krijgt en natuurlijk komt Radio Veronica met z'n beste jocks.

Swingcafé is de naam van de vrolijke stapavond voor de oudere jongere zaterdagavond (25-02) in Den Herdenbergher. Deejay Rolf Tempelman neemt weer de beste (dans-)hits uit de 70's, 80's en 90's mee en draait ze tussen 22.00 en 02.30 uur. Een volle dansvloer, gezellige en lachende mensen en de mooiste muziek in het leukste café van Hardenberg met de leukste muzikale 'gouwe ouwe'.

Zaterdagavond (25-02) organiseert Podium Partypalace een heel bijzondere Teenageparty. Een vet feest aan een tropische strand, maar wel..... midden in de winter! Volop feest tussen 19.00 en 23.00 uur voor 16-minners van 12 tot en met 15 jaar. Steeds met de beste jocks, het mooiste licht en de coolste muziek. Absoluut geen alcohol en om 23.00 uur wordt zaal leeggemaakt. De entree is 5 euro maar dat is inclusief 2 consumptiemunten.

Zaterdagnacht is het weer zover in Podium. Een zwoele nacht vol zon, zand, palmen, zee en nog meer gekkigheid, maar vooral zomerse muziek en zomerse show. Weer zo'n weergaloos feest dat bol staat van heerlijk verrassingen en leuke surprises en waarover weer lang zal worden nagepraat. Weer aan ons eigen tropische strand, maar.......... deze Beachparty heeft rare winterse trekjes. Beleef het mee in Podium. Trek je zomerse outfit aan een vier het feestje mee! Alle informatie en recente boekingen zijn te vinden op www.PodiumGroep.nl.

VOORAANKONDIGING: POLITIEK JONGERENCAFÉ IN DE TROUBADOUR

In het kader van de aanstaande Gemeenteraadsverkiezingen is er op vrijdag 3 maart vanaf 19.00 uur een gratis toegankelijk Politiek Café voor jongeren in de Troubadour. De organisatie is in handen van de Jongerenraad Hardenberg, presentator is Wim Hulzebosch. Jongeren in de gemeente Hardenberg worden hierbij uitgenodigd om die avond mee te praten en de politici het hemd van het lijf te vragen. Van elke politieke partij uit de gemeente komt één woordvoerder. Hij/zij moet zijn partij zoveel mogelijk verdedigen. Ook zijn er geheim gehouden stellingen waar iedereen over mee kan praten. Dus wil je meepraten over het jongerenbeleid voor de komende jaren: Kom op 3 maart naar De Troubadour. Gratis entree natuurlijk. Na afloop (ongeveer 21.00 uur) begint de vaste vrijdagavondprogrammering in De Troubadour. Meer info op: www.podiumgroep.nl.

Einde Persbericht