Uit: Editie 5 Nieuwsbrief 24 februari 2006

Nieuwe spreker bij Speakers Academy®

Hugo Borst

"Mensen hebben een slecht vermogen tot zelfkritiek, dus daarin moet je ze wakker houden en prikkelen. Daar ben ik voor, daar ben ik ook goed in", aldus Hugo Borst.

Voor Hugo Borst hebben voetballers een publieke functie en is het de taak van journalisten om hen als het ware te controleren. Elke zondagavond is hij te zien bij Studio Voetbal, samen met Jack van Gelder en Youri Mulder, waarin hij zijn ongezouten mening geeft over voetbal en de voetbalwereld in het bijzonder.

Hugo Borst begon zijn carrière op 22-jarige leeftijd bij Voetbal International. Na meer dan tien jaar vertrok bij, maar bleef actief in de voetbalwereld. Hij heeft nog steeds een band met de contacten die hij in die periode heeft opgedaan.

Anno 2006 is Borst columnist bij het Algemeen Dagblad, AD Sportwereld en Esquire. Samen met Matthijs van Nieuwkerk en Henk Spaan vormt hij de hoofdredactie van het "tijdschrift" Hard Gras.

Hugo Borst heeft een eigen mening, die vaal veel stof doet opwaaien. Zijn mening als journalist echter is inmiddels een begrip binnen de Nederlandse voetbalwereld. In zijn presentaties, analyses, discussie en columns draagt Hugo Borst zijn mening en kennis over de voetbalsport over. "Om goed geïnformeerd te zijn hoef je niet hoog te hebben gevoetbald", aldus Hugo Borst.

Speakers Academy® Postbus 22307 * 3003 DH Rotterdam * telefoon 0900-SPREKERS (20 ct/pm) * fax 010-4143259 e-mail info@speakersacademy.nl * website: www.speakersacademy.nl