Ingezonden persbericht

Uit: Editie 5 Nieuwsbrief 24 februari 2006

Nieuwe spreker bij Speakers Academy®

Victor Bonke

Heeft u vaak het gevoel dat uw commerciële staf opeens andere dingen te doen heeft, wanneer ze gevraagd wordt nieuwe klanten te benaderen? Ervaart u dat ze schroom hebben, ja zelfs 'angst' om nieuwe klanten te bellen, om acquisitie te plegen? Hindert dat de groeidoelstellingen die u voor ogen heeft met uw onderneming?

Of het nu gaat om koude acquisitie, het vinden van netwerkrelaties of gewoon business development in het algemeen, de presentaties en workshops van 'acquisitator' Victor Bonke geven uw commerciële medewerkers net dát zetje wat ze nodig hebben om met enthousiasme, durf en flair nieuwe klanten succesvol te benaderen en binnen te halen.

Thema's waar Victor graag over spreekt zijn:
* Blind date: leggen van warme contacten met koude klanten (cold canvassing).
* Networking - "Het vinden van vrinden": vinden, onderhouden en inzetten van persoonlijke netwerken ten behoeve van het zakendoen.
* Business Unusual: vinden, exploreren, bewerken en verkopen aan nieuwe markten (business development).
* Recruitment: de motor achter werving en selectie; hoe zorg je dat het druk wordt aan de 'poort'.
* Passionate Communication: de communicatieboodschap en de verpakking ervan. Hoe krijg je de goede inhoud en hoe krijg je het goed over de bühne.

Behalve voor presentaties en workshops kan hij uw organisatie ook in de dagelijkse praktijk begeleiden. Mede dankzij zijn meer dan tienjarige consultancyervaring is hij in staat te adviseren over de kneepjes van het acquisitievak en daarbij hands-on te begeleiden.

Speakers Academy® Postbus 22307 * 3003 DH Rotterdam * telefoon 0900-SPREKERS (20 ct/pm) * fax 010-4143259 e-mail info@speakersacademy.nl * website: www.speakersacademy.nl