Ingezonden persbericht

WK Poule Organiser 2006

Een unieke mogelijkheid om als ondernemer optimaal te profiteren van het WK voetbal

TIEL, 20060224 -- Voetballiefhebber of niet, om de WK in 2006 kan niet één ondernemer heen! Veel media-aandacht, soms heftige discussies tijdens de koffiepauzes en verhitte wedstrijdanalyses thuis en op het werk zullen dit voetbalfestijn tot hét sportevenement van 2006 maken. Met de WK Poule Organiser 2006 © bieden wij een snelle en effectieve manier om een poule door ons te laten inrichten. Een overzichtelijk, via het internet, te benaderen systeem met vele mogelijkheden.


Alle voorspellingen van de individuele deelnemers, de officiële uitslagen en andere wetenswaardigheden op één centrale plaats en professioneel ondersteund. Geen Excel-spreadsheets, geen discussies over geregistreerde voorspellingen en, belangrijker nog, wij nemen u alle zorgen over het verloop uit handen!

De WK Poule Organiser 2006 © is uitstekend in te zetten als marketinggereedschap voor uw bestaande relaties. Wij richten voor u een complete eigen WK Poule in. Voorzien van uw eigen huisstijl en met gebruikmaking van de door u gewenste functionaliteit. En dat niet alleen, u kunt uw relaties per sms of e-mail op de hoogte houden van de actuele standen en bijzonderheden van de gespeelde wedstrijden. Hiermee biedt WK Poule Organiser 2006 © u de mogelijkheid tot nog meer binding met uw relaties.

De WK Poule Organiser 2006 © is tevens uitermate geschikt om uw personeelsleden te laten meespelen in uw eigen bedrijfspoule.

Meer informatie kunt u vinden op de website www.poule.nu