Ingezonden persbericht

Nieuwe Playboy-website ontwikkeld door Netvlies

BREDA, 20060224 -- Het Bredase internetbedrijf Netvlies heeft in opdracht van uitgeverij Sanoma Men's Magazines (SMM) de nieuwe website van Playboy ontwikkeld. De website, die op donderdagmiddag 23 februari gelanceerd is, schenkt aandacht aan lifestyle-onderwerpen als gadgets, auto's, mode en entertainment. Daarnaast is er natuurlijk vrouwelijk schoon te bewonderen.


Jan Heemskerk, hoofdredacteur Playboy, verwoordt het als volgt: "Stijlvol bloot blijft een belangrijk en onmisbaar onderdeel van onze site. Maar met de nieuwe elementen willen we nog meer van de wereld van Playboy bieden aan de bezoekers. Op deze manier lijkt Playboy.nl meer op de papieren versie: een compleet product voor mannen van de wereld."

De samenwerking tussen SMM en Netvlies ging vorig jaar van start, toen het internetbedrijf de Playboy Cyberclub vernieuwde. Na succesvolle oplevering van deze betaalsite volgde de opdracht om de algemene website van Playboy te vernieuwen. De samenwerking heeft onlangs een vervolg gekregen in de ontwikkeling van een website voor een andere SMM-titel.