Partij van de Arbeid


Den Haag, 22 februari 2006


PvdA voert campagne voor kinderen

Wouter Bos bezoekt Almere, Emmen en Groningen


Zaterdag 25 februari stelt de PvdA kinderen centraal. Tijdens diverse bezoeken in het hele land delen PvdA ers, waaronder PvdA-fractievoorzitter Wouter Bos het PvdA-pamflet Kinderen eerst! uit. In dit pamflet doet de PvdA voorstellen die ouders ondersteunen bij de zorg voor hun kinderen.


Opvoeden is de verantwoordelijkheid van ouders. De PvdA wil hen de helpende hand bieden. De PvdA vindt namelijk dat ouders er nooit alleen voor mogen staan. Omdat kinderen kansen verdienen. Met een tiental actiepunten pleit de PvdA daarom voor Kinderen eerst!


Van 10.00 tot 11.00 uur is PvdA-leider Wouter Bos aanwezig in sporthal Almere-Buiten, Boekenweg 1 in Almere. Tijdens de Open Nationale Jeugdkampioenschappen Volleybal presenteert Bos de PvdA-plannen met betrekking tot kinderen en de ondersteuning van ouders bij de zorg voor hun kinderen.


In Emmen gaat Wouter Bos tussen 13.00 en 14.00 uur samen met de PvdA-lijsttrekker Gezienes Evenhuis en een grote groep vrijwilligers in het centrum de Weiert de straat op (nabij de HEMA). Daar zullen onder andere rozen en het PvdA-pamflet Kinderen eerst! uitgedeeld worden. Ook zal Wouter Bos op een zeepkist klimmen om de kiezers ervan te overtuigen te gaan stemmen.


In Groningen bezoekt PvdA-lijsttrekker Frank de Vries samen met Tweede-Kamerleden Wouter Bos, Marjo van Dijken en Harm Evert Waalkens om 15.00 uur het Waagplein in Groningen. Tijdens dit bezoek bieden zij aan voorbijgangers het PvdA-pamflet Kinderen eerst! aan.




Partij van de Arbeid