Gemeente Delft

Zaterdag 25 februari van 10.30 uur tot 15.30 uur wordt in Theater de Veste de vijfde verjaardag van de Delftpas gevierd. Wethouder Rensen overhandigt om 11.45 uur de Delftpas 2006 aan een pashouder van het eerste uur. En om 12.00 treedt rapper Yes-R op.

Voor en na het optreden van Yes-R zijn er allerlei gratis activiteiten voor jong en oud. Kinderen kunnen geschminkt worden door de Klieder Klowns, twee andere clowns maken ballonnen en popcorn. Ook lopen er twee levensgrote knuffeldieren rond waarmee kinderen op de foto kunnen en de Brede Man is gastheer. En er is koffie, thee en limonade met wat lekkers. SalsaVentura geeft een workshop en demonstratie Salsadans en Streetdance. Stichting Ouderenwerk laat een line-danceles zien, de VAK zorgt voor een dansoptreden en centrum De Kelk verzorgt ontspannende stoelmassages. Iedereen is welkom, zowel Delftpashouders als niet-Delftpashouders. Alles is gratis.

De Delftpas geeft een jaar lang gratis toegang of korting bij onder andere musea, bioscopen, zwembaden, de bibliotheek, Theater de Veste, de Vrije Akademie, Stichting Ouderewerk en diverse winkels in Delft en omgeving. Daarnaast krijgt de pashouder eenmalig E 8,80 korting op strippenkaarten en korting op attracties en evenementen zoals Diergaarde Blijdorp, Plaswijkspark, Pathé Rotterdam, Omniversum en Euromast. De Delftpas is geldig vanaf 1 maart 2006 tot en met 28 februari 2007. De Delftpas is te koop bij de Publieksbalie aan de Phoenixstraat (ook op afspraak) en bij de Publieksbalie van Werk, Inkomen en Zorg aan de Hooikade 13. Afhankelijk van woonplaats, leeftijd, inkomen en gezinssituatie kost de Delftpas E 5,- E 10,- E 20,- of E 55,-. N.B. De Delftpas is niet te koop bij Theater de Veste.


---