Verzamelberichten zaterdag

's-Hertogenbosch, 25-02-2006

Rijden onder invloed

Rosmalen Tegen een 54 jarige automobilist uit Rosmalen is op 24 februari 2006 proces-verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 16.40 uur op de Canadasingel te Rosmalen. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

Aanrijding letsel

s-Hertogenbosch Een 40 jarige man uit Den Bosch is op 24 februari 2006 gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. Het slachtoffer werd omstreeks 22.00 uur op de Visstraat te Den Bosch aangereden door een 51 jarige buschauffeur uit Den Bosch. Het slachtoffer stak de rijbaan over en kwam na de botsing onder een wiel van de bus. Hij werd door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd.

Verdachte bedreiging aangehouden

s-Hertogenbosch Een 33 jarige man uit Den Bosch is op 25 februari 2006 aangehouden ivm bedreiging. De man was lastig in een horecagelegenheid aan de Karrenstraat te Den Bosch en toen hem omstreeks 00.30 uur verzocht werd de zaak te verlaten, bedreigde hij een personeelslid met de dood.

Verdachte bedreiging aangehouden

s-Hertogenbosch Een 17 jarige jongen uit Den Bosch is op 25 februari 2006 aangehouden ivm bedreiging. De man mocht ivm leeftijd een horecagelegenheid aan de Karrenstraat te Den Bosch niet in en gedroeg zich toen lastig. Hierop werd hem omstreeks 00.55 uur verzocht te vertrekken, waarna hij een personeelslid met de dood bedreigde.

Verdachten vechtpartij aangehouden

s-Hertogenbosch Een 29 en 36 jarige man uit Den Bosch zijn op 25 februari 2006 omstreeks 01.10 uur aangehouden. De politie kreeg een melding van een vechtpartij op de Pensmarkt te Den Bosch en bij aankomst werden beide verdachten aangehouden.

Lastige verdachten aangehouden

s-Hertogenbosch Een 18 jarige jongen uit Den Bosch is op 25 februari 2006 aangehouden, omdat hij weigerde zich te verwijderen bij een horecagelegenheid aan de Parade te Den Bosch.

De jongen gedroeg zich samen met een 21 en 23 jarige jongen uit Den Bosch lastig en toen de 18 jarige jongen werd aangehouden, meende de 21 jarige jongen zijn riem uit zijn broek te moeten halen en hiermee naar een winkelruit te slaan. Hierop werd hij ook aangehouden en omdat de 23 jarige jongen vervolgens een politieman bedreigde, mocht hij ook mee naar het politiebureau.

Rijden onder invloed

Rosmalen Tegen een 43 jarige automobilist uit Vlijmen is op 25 februari 2006 proces-verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 04.10 uur op de Honderdbunderweg te Vlijmen.

Verdachte aanranding en mishandeling aangehouden

s-Hertogenbosch Een 21 jarige man uit Den Bosch is op 25 februari 2006 aangehouden ivm aanranding van een 18 jarig meisje uit Sint Michielsgestel en mishandeling van dit meisje, evenals een 18 jarig meisje uit Den Bosch en een 52 jarige man uit Sint Michielsgestel.

De man randde omstreeks 04.15 uur het 18 jarige meisje aan op de Parade te Den Bosch, toen deze op vervoer stonden te wachten. Toen de vader van het meisje de dames kwam halen, wilde de verdachte ook in de auto stappen. Toen de meisjes dit beletten, kregen ze ieder klappen van de verdachte. De vader is hierop uitgestapt en wilde de verdachte van de auto weghalen. Hierop werd hij door de verdachte mishandeld. De verdachte is ingesloten.

Aanrijding letsel

Berlicum Een 52 jarige bromfietser uit Vinkel is op 24 februari 2006 omstreeks 21.00 uur gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. De man reed met zijn bromfiets op de Werstkant te Berlicum frontaal op een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 57 jarige man uit Helmond.

Brandstichtertje aangehouden

Schijndel Een 12 jarige jongen uit Sint Michielsgestel is op 24 februari 2006 aangehouden ivm brandstichting. De jongen had uit stoerheid een kleerhanger in brand gezet en weer geblust. Omdat hij dit leuk vond, deed hij dit nog een keer, echter de kleerhanger bleef branden, toen hij de kleedkamer verliet. Toen even later een 10 jarig meisje uit Schijndel in de kleedkamer kwam en de brand zag, verliet ze in paniek het kleedlokaal en liet hierbij haar jas achter. Deze jas ging door de brand verloren. Verder bleef de schade beperkt.

Beroving

Vught Een 17 jarig meisje uit Eindhoven is op 24 februari 2006 omstreeks 21.20 uur in de omgeving van de Hertoglaan te Vught beroofd van haar geld. Het meisje verkocht huis aan huis kaarten en werd plotseling aangesproken door een man, die haar zei dat ze haar geld moest afgeven. Hierop gaf het meisje haar geld, waarop de onbekend gebleven man verdween. De politie verzoekt getuigen contact met haar op te nemen.

Rijden onder invloed

Boxtel Tegen een 36 jarige automobilist uit Uden is op 24 februari 2006 proces-verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 22.45 uur op de Schijndelsedijk te Boxtel.

Verdachte bedreiging aangehouden

Boxtel Een 33 jarige man uit Schijndel is op 25 februari 2006 aangehouden ivm bedreiging van een 57 jarige man uit Boxtel. De verdachte was onder invloed van alcohol en lag bij de garderobe van een horecagelegenheid aan de Rozemarijnstraat te Boxtel te slapen. Toen de man werd gewekt en naar buiten gebracht, bedreigde hij de 57 jarige man met de dood. Omdat de verdachte een veelpleger betreft, is hij in verzekering gesteld.

Rijden onder invloed

Vught Tegen een 44 jarige automobilist uit Vught is op 25 februari 2006 proces-verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 03.05 uur op de N764 te Vught. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

Rijden onder invloed

Oss Tegen een 22 jarige automobilist uit Oss is op 25 februari 2006 proces-verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 00.20 uur op de Varkensmarkt te Oss. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

Verdachte bedreiging aangehouden

Cuijk Een 61 jarige man uit Cuijk is op 24 februari 2006 omstreeks 19.00 uur aangehouden ivm bedreiging van een toezichthouder van de gemeente. De toezichthouder sprak de man op de Kerkstraat te Cuijk aan over zijn parkeergedrag en hierbij bedreigde de verdachte de toezichthouder.

Woningbrand

Cuijk Op 24 februari 2006 omstreeks 16.55 uur ontstond brand in een woning aan de Vuurijzerstede te Cuijk. Er waren geen personen in de woning aanwezig. Een hond werd door de politie uit de woning gehaald. Brandweer bluste de brand. Oorzaak van de brand is mogelijk een niet goed gedoofde sigaret.

Aanrijding letsel

Oss Bij een aanrijding op de Paganinistraat Sterrebos te Oss op 25 februari 2006 omstreeks 11.35 uur is een 18 jarige bromfietster uit Oss gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Oss. Het slachtoffer kreeg geen voorrang van een 42 jarige automobilist uit Oss.