2e persbericht van zaterdag 25 februari 2006

Eindhoven, 25-02-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Rijbewijs kwijt na rijden met te veel drank op

Op de Willemstraat is zaterdag rond 2.45 uur een automobilist van 34 jaar uit Eindhoven aangehouden. De man had te veel gedronken. Bij hem werd een promillage van 1,55 gemeten. Zijn rijbewijs werd ingenomen en tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt. Ook op de 1e Lavendelstraat werd zaterdag rond 4.20 uur een 21-jarige automobilist uit Eindhoven betrapt met te veel drank op. Een ademanalyse wees een promillage van bijna 1,60 uit. Deze automobilist moet eveneens zijn rijbewijs inleveren en ook tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Dronken automobilist ramt verkeerspaal en rijdt door

Op de Kerkstraat is zaterdag rond 4.40 uur een 33-jarige Britse automobilist aangehouden. De man was kort voor zijn aanhouding op het Stratumseind met zijn auto tegen een verkeerspaal gereden en doorgereden. De politie zag dit echter gebeuren en hield de man op de Kerkstraat aan. Hij bleek gedronken te hebben. Bij de man werd een promillage van bijna 1,30 gemeten. Hij is voor verder onderzoek ingesloten op het politiebureau.

Eindhoven: Dronken bestuurder betrokken bij aanrijding op A58

Op de A58 onder Eindhoven zijn zaterdagochtend rond 6.30 uur een bestelbus en een vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen. Niemand raakte gewond. De 27-jarige bestuurder van de bestelbus uit Oost-, West- en Middelbeers, bleek echter te veel gedronken te hebben. Bij hem werd een promillage van ruim 1,40 gemeten. De man moet zijn rijbewijs inleveren en tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Geldrop: Motor gestolen uit bedrijf

In een bedrijf aan de Mierloseweg is in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken. Een zijdeur van het pand werd opengebroken om binnen te komen. Weggenomen werd een motor van het merk Yamaha, type YZ426 F Enduro. Het kenteken is MB-ZG-25 en de motor is blauw / wit van kleur.