Gemeente Cromstrijen


15-02-2006

Lijsttrekkers politieke partijen Cromstrijen met elkaar in debat

Cromstrijen - Op 27 februari 2006 vindt er in het gemeentehuis in Numansdorp een lijsttrekkersdebat plaats. Tijdens dit debat laten de politieke partijen van zich horen. Het debat organiseert de gemeente Cromstrijen in samenwerking met radio Hoeksche Waard. U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom in de raadszaal in het gemeentehuis om vragen te stellen aan de lijsttrekkers van de politieke partijen.

Het programma van deze avond ziet er als volgt uit. Elke lijsttrekker houdt een korte introductie om zichzelf en het partijprogramma aan u voor te stellen. Vervolgens kunnen bezoekers vragen stellen aan de verschillende lijsttrekkers. Staat u liever niet in de schijnwerpers dan kunt u ook gebruik maken van een vragenformulier. Dit formulier reiken wij voor aanvang van het debat uit en deze kunt u in de pauze inleveren. Na de pauze verdelen wij de formulieren onder de lijsttrekkers, waarna zij deze zullen beantwoorden.

Zaterdagmorgen 4 maart om 10.00 uur zendt radio Hoeksche Waard het lijsttrekkersdebat uit. De lokale omroep voor alle Hoekschewaardse gemeenten (uitgezonderd Korendijk) heeft een verkiezingswebsite gelanceerd waarop alle uitzendingen over de gemeenteraadsverkiezingen zijn te beluisteren. Via www.omroephw.nl kunt u ook discussiëren over de verkiezingen via een speciaal opgezet forum.