Omroep max

Hilversum 23 februari 2006

MAX start met mini-Quiz na MAX & Catherine.

MAX & Catherine begint na een korte stop wegens de Spelen op 27 februari met een reeks nieuwe afleveringen. Dan wordt tevens een nieuw initiatief gelanceerd: twee keer per week (10 weken lang) zal aan het eind van MAX & Catherine de MAX Quiz worden ingezet. Aan de hand van quizvragen kunnen kijkers via www.omroepmax.nl en teletekstpagina 331 meedoen aan deze prijsvraag en kans maken op mooie prijzen. Deze actie is bedoeld om de kijkers te attenderen op de site en de teletekstpagina's van MAX en hen te stimuleren deze te bezoeken.

In MAX & Catherine de volgende gasten en onderwerpen:

27/2: Imca Marina komt vertellen over haar leven als zangeres, kunstenares, is sinds een aantal jaren trouwambtenaar. Met natuurlijk beelden van de huwelijken van Bonnie St Claire en De Veerkampjes.

In het themagesprek aandacht voor spiritualiteit. Een CNV functionaris komt aan het woord die meditatie als secundaire arbeidsvoorwaarde ziet. Maar ook praten we met Ronald Jan Heijn over zijn film Staya Erusa. Een film over bewustzijn en spiritualiteit. Deze DVD is van het niets op 3 gekomen op de lijst van best verkopende DVD's.

28/2: Femke Halsema. MAX & Catherine is in deze periode op de Groen Links 'campagne agenda' terecht gekomen en is ze dus ook bij ons. Femke Halsema heeft haar privé leven hermetisch afgesloten. Maar toch zijn we genoeg over haar te weten gekomen, door bijvoorbeeld bij haar in de buurt wat meningen te gaan verzamelen over haar.

Het thema gesprek is: 'de invloed die scheiden heeft op een kind'. We laten jong volwassenen vertellen en natuurlijk praat Femke mee. En als klap op de vuurpijl komt Trijntje Oosterhuis optreden met Paul Midon.

MAX & Catherine is er iedere werkdag, 17.35-18.25 uur op Nederland 1 bij MAX. De herhaling is te zien op dinsdag tot en met vrijdag om 10.00 uur, ook op Nederland 1.