Februari 2006

Libémaparken komen éénoudergezin tegemoet
Speciale tarieven voor zes van de acht attractieparken Zes van de acht attractieparken van Libéma bieden voor het komende seizoen speciale abonnementstarieven voor éénoudergezinnen. Daarmee komen onder meer Safaripark Beekse Bergen, Ecodrome Zwolle en Dierenrijk Europa tegemoet aan de stijgende vraag naar deze abonnementsvorm.
Afbeelding

In steeds meer Nederlandse gezinnen is er maar één ouder. Libéma maakt het, met de éénoudergezins-abonnementen, ook voor deze families aantrekkelijk een abonnement aan te schaffen.

Safaripark Beekse Bergen, Speelparadijs De Bergen Wanroij, Ecodrome Zwolle, Het Nederlands Stripmuseum Groningen, Speelland Beekse Bergen en Dierenrijk Europa bieden voor het komende seizoen speciale abonnementen voor éénoudergezinnen.

Groei
Jan Blijenberg, divisiedirecteur van de attractieparken van Libéma: "Het aantal éénoudergezinnen in ons land groeit. Onlangs werd bekend dat men verwacht dat dit er in 2050 circa 700.000 zijn. Ook deze grote groep willen wij de mogelijkheid bieden om onze parken tegen een scherpe abonnementsprijs meerdere keren per jaar te bezoeken".

Alle kinderen
Bij de éénoudergezinnen zijn naast één volwassene ook alle kinderen uit het gezin in de leeftijdscategorie van 3 tot en met 11 jaar inbegrepen. Abonnementhouders hebben onbeperkt toegang tot het attractiepark van hun keuze en profiteren daarnaast van 25% korting op de entreeprijs van even andere attractieparken.

Allerlei vormen
Naast éénoudergezinsabonnementen bieden de attractieparken ook individuele abonnementen, gezinsabonnementen, opa en/of oma-abonnementen en diverse abonnementen waarbij twee of meerdere parken worden gecombineerd. Meer informatie over de verschillende abonnementen is te vinden op www.libema.nl.