Llink

Rotterdam, 24 februari


- PERSBERICHT -

747Live met Loes Luca

Schrijfster Tatjana van Zanten is te gast bij 747Live en vertelt Loes Luca over haar boek; 'Een man voor mijn moeder'. Dit waargebeurde verhaal gaat over een dochter die zich voorneemt díe man voor haar bepaald niet alledaagse moeder te vinden. De muziek komt deze week van een bijzondere gast. Loes Luca en haar moeder zullen zelf de muziek verzorgen naar aanleiding van hun nieuwe cd. 747Live is maandag 27 februari om 14:00 te beluisteren op 747AM.

Deze uitzending spreekt Luca ook met Andy McDonald en Bas Westerweel over hun nieuwe programma Mc Donald's Kitchen dat 3 maart wordt uitgezonden op Nederland 3. In het nieuwe programma verrast Andy McDonald de Nederlander met een nieuwe manier van koken. Lekker, gezond en op basis van traditionele groenten en zonder vlees of vis.

Verder bespreekt Gina Kranendonk met het oog op de verkiezingen van 7 maart hoe groen de politieke partijen bij jou in de buurt zijn. Culinair publicist Jinke Obbema vertelt over eten en Jack Kerklaan verzorgt weer een nieuwe 'Inburgeringskaraoke'.

747 Live is maandag 27 februari om 14:00 uur te beluisteren op 747 AM. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT