Flevoland promoot zich op de HISWA

De Provincie Flevoland is van 28 februari t/m 5 maart vertegenwoordigd op de HISWA Watersporttentoonstelling, de grootste Nederlandse watersportbeurs. De provincie presenteert zich met een eigen stand als `het Hart van het IJsselmeer- en Randmerengebied'. De HISWA vindt plaats in de RAI te Amsterdam.

De Flevoland-stand op de Hiswa geeft informatie over de vele watersportmogelijkheden die Flevoland biedt op het gebied van varen, met allerlei attracties die per boot te bereiken zijn. Waterrecreatie wordt niet meer los gezien van wat op het land te beleven is, met de vele, goed geoutilleerde jachthavens, de Bataviawerf en Bataviastad, Walibi World, het Aviodrome, de camping Rivièra Park, de
Orchideeënhoeve, het natuurgebied de Oostvaardersplassen, de nieuwe stad Almere, de voormalige eilanden Urk en Schokland.

Op woensdag 1 maart zal om 15.00 uur het eerste exemplaar van een nieuwe kaart voor de Randmeren worden overhandigd aan Andries Greiner, Flevolands gedeputeerde voor economische zaken, recreatie en toerisme.

De provincie Flevoland is te vinden op standnummer 211 in de Westhal (3).

Omdat het Flevolands Bureau voor Toerisme (FBT) niet meer bestaat heeft de provincie Flevoland aan Waterrecreatie Advies gevraagd om de Flevolandse vertegenwoordiging op de HISWA Watersporttentoonstelling te organiseren.

Eerder dit jaar stond Flevoland op twee andere grote beurzen. Op de Vakantiebeurs had Flevoland een eigen stand. Op BOOT Düsseldorf presenteerde Flevoland zich in samenwerking met De Gouden Cirkel en Toerisme Noord-Holland.