Waterschap Noorderzijlvest


Informatiebijeenkomst 28 februari 2006
20-2-2006

Bewoners van Ruischerbrug/Ruischerwaard en ondernemers en bewoners van het bedrijventerrein Oosterhoogebrug zijn per brief uitgenodigd voor deze informatiebijeenkomst.

Het waterschap Noorderzijlvest wil hen graag informeren over de werkzaamheden die de komende tijd worden uitgevoerd bij Ruischerbrug/Ruischerwaard en Oosterhoogebrug met betrekking tot de voormalige rioolpersleiding en de Eemskanaaldijk. Op deze avond komen o.a. aan de orde: de sanering van het schouwpad en de kwelsloot langs het Eemskanaal, de sanering van een sloot nabij de Regattaweg en de bomenkap en herbeplanting op de dijk langs het Eemskanaal.

De informatiebijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 28 februari a.s. in De Oude Manege, Noorddijkerweg 31 te Groningen. Aanvang om 20.00 uur.

Hierbij zijn aanwezig de projectleider van het waterschap de heer A. Wijnstra en diverse medewerkers van waterschap, gemeente en provincie Groningen.

Het programma van deze avond:
19:30 uur inloop, ontvangst met koffie en thee. 20:00 uur welkomstwoord door Ate Wijnstra, projectleider van het waterschap.
20:05 uur toelichting op de huidige stand van zaken en de komende werkzaamheden:

- sanering van de kwelsloot langs het Eemskanaal en sanering schouwpad;

- sanering van een sloot nabij de Regattaweg;
- bomenkap op de dijk langs het Eemskanaal en herbeplanting.
20:30 uur korte koffiepauze.
20:45 uur gelegenheid tot het stellen van vragen. 21:30 uur afsluiting.

klik hier voor meer informatie over de voormalige rioolwaterpersleiding.