Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

22 februari 2006

Wethouder Lieske slaat eerste paal nieuwbouwproject 'De Bovenkamp'

Op dinsdag 28 februari a.s. vindt de officiële handeling plaats ter ere van de start van de bouw van het nieuwbouwproject 'De Bovenkamp' in Heerde. De heer J.C. Lieske, wethouder van de gemeente Heerde, zal de eerste paal slaan in het bijzijn van alle kopers en overige genodigden.

De ontwikkeling en bouw van dit project is in handen van Bimo Bouw uit Ermelo en is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de gemeente Heerde. Het project bestaat uit 67 koopwoningen, 33 huurwoningen in opdracht van Triada Wonen en 17 vrije kavels. Het plan bestaat uit een grote variatie aan woningtypen. Ruim 500 mensen schreven zich in. Alle koopwoningen en kavels zijn inmiddels d.m.v. loting uitgegeven.

Het ontwerp is van Architectenbureau Feekes & Colijn uit Utrecht. Er is veel aandacht geschonken aan de harmonie met het dorp en de inpassing in de directe omgeving.

Deze feestelijke middag zal met alle genodigden worden afgesloten met een hapje en drankje in het Dorpshuis in Heerde.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van bovenstaand bericht? Neemt u dan contact op met Bimo Bouw BV, Nico van der Zee, plancoördinator van bovengenoemd project, tel: 0341-553644.


---- --