Ingezonden persbericht


Persbericht

iPod verovert de televisie

~ muziek, video s en foto s komen tot leven in de huiskamer met Kensington s Entertainment Dock 500 ~

Houten, 28 februari 2006 - Kensington, toonaangevend fabrikant van computeraccessoires, introduceert de Entertainment Dock 500 voor iPod®. Hiermee kunnen gebruikers muziek delen maar ook video s van de vijfde generatie iPods en foto s van iedere iPodPhoto bekijken op de tv.

Het apparaat, inclusief een universele Apple-adapter, wordt daarnaast geleverd met een radiofrequentie afstandbediening waardoor de gebruiker alle functies tot op 15 meter afstand kan bedienen.

Omdat de Entertainment Dock 500 tegelijkertijd afspeelt en oplaadt kan hij op ieder gewenst moment gebruikt worden. Iedere dockable iPod kan gebruikt worden om via de stereoinstallatie muziek af te spelen. Bovendien kunnen iPod video- en foto-gebruikers met de RCA-kabel van de Entertainment Dock 500 ook video s en afbeeldingen bekijken op hun televisie.

iPods worden niet meer uitsluitend voor muziek gebruikt. Zij worden meer en meer gebruikt om ook andere multimediale informatie op te slaan , aldus Robert de Vries, sales en marketing manager Kensington Benelux. Omdat de iPod steeds meer mogelijkheden biedt, moeten ook de accessoires up-to-date blijven. Waarom zou je foto s en video s op je iPod opslaan als je ze niet kunt delen met vrienden en familie? De stijlvolle Entertainment Dock 500 zorgt ervoor dat iedereen mee kan delen door je iPod op de stereo of tv aan te sluiten.

De Entertainment Dock 500 heeft een adviesprijs van ¬ 99,95 euro en is verkrijgbaar bij de betere computerretailer.

(244 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Kensington Europe
Al meer dan twintig jaar ontwerpt Kensington Europe innovatieve producten naar de wensen van computergebruikers thuis, op het werk of onderweg. Kensington Computer Accessoires verenigt creativiteit met bruikbaarheid en eenvoud om gebruiksvriendelijke en handige hulpmiddelen te bieden voor mobiel werken.

Kensington biedt intussen meer dan 300 toonaangevende technologische accessoires. De MicroSaver Notebook Security Cable van Kensington is nog steeds de industriële standaard. Kensington biedt daarnaast een complete lijn van notebook tassen, universele notebook adapters, input devices en ergonomische bureau accessoires, waaronder notebook risers en beeldschermfilters.

Kensington s producten zijn erop gericht het leven van de mobiele werker gemakkelijker te maken. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de productiviteit van bedrijven gemaximaliseerd wordt en dat hardware beveiligd is als er niemand op kantoor is.

Het hoofdkantoor van Kensington Europe is gevestigd in Aylesbury, Engeland. Het Benelux kantoor bevindt zich in Houten. Kensington Technology Group is de technologische divisie van ACCO Brands, Inc. Kijk voor meer informatie op de Kensington website: www.kensington.com

Voor meer informatie over Kensington kunt u contact opnemen met Julie Vrij van Kensington: Tel. +31 (0)30 634 60 55
julie.vrij@kensington.com

Voor meer informatie, fotomateriaal of test exemplaren kunt u contact opnemen met Cathelijne van den Bosch of Ilona de Bok van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: + 31 (0) 40 235 46 00 Fax: + 31 (0) 40 235 46 01 E-mail: cathelijnev/ilonadb@lewispr.com Web: http://www.lewispr.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com