Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Eindhoven, 28 februari 2006

KPN Mobiel, T-Mobile, Festo, het Kadaster, CFI en ASVZ Groep genomineerd voor BI Award 2005.

Intelligente organisaties bestaan. Dat blijkt uit de selectie van zes genomineerden door de jury van de Business Intelligence Awards 2005. In totaal zijn ruim tweehonderdtwintig organisaties onderzocht op het vlak van integratie van mens, organisatie en techniek en dongen 48 organisaties mee. De Business Intelligence Award is een prijs voor de 'Meest intelligente organisatie van het Jaar' en kent twee categorieën: profit en non-profit.

In de categorie profit zijn de twee telecomgiganten T-Mobile en KPN Mobiel, en de industriële onderneming Festo genomineerd. Het Kadaster, Centrale Financiën Instellingen (CFI), onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen (OCW), en de ASVZ Groep, een grote zorginstelling, ontvingen een nominatie in de categorie non-profit. "De genomineerden vielen onder andere op door hun aandacht voor het menselijk kapitaal, een klant- en prestatiegerichte cultuur en het structureel gebruiken van informatie en kennis in besluitvormingsprocessen van hoog tot laag." zegt jurylid Daan van Beek en managing partner van Passionned.

De genomineerden presenteerde op 23 februari hun intelligente organisatie achter gesloten deuren live voor de jury. De presentaties kunnen op de site www.biaward.nl bekeken worden, alwaar men kan stemmen voor de publieksprijs.

Op het Congres & Expo Business Intelligence van donderdag 16 maart a.s. strijden de genomineerden om de eerste plaats en een prachtige bronzen uil van 40 cm van de inmiddels welbekende kunstenaar Bert Denneman. Het congres en de uitreiking vinden plaats in het vernieuwde Spant! te Bussum. Het congres heeft als thema: 'Hoe intelligent en creatief is uw organisatie?' en professor dr. René Tissen van de Universiteit Nyenrode zal de dag voorzitten. "Het is essentieel dat organisaties intelligenter en creatiever worden want daarin ligt de toekomst van het succes van ondernemingen" aldus hoogleraar Tissen. Op het congres worden tweehonderd CxO's, business managers, BI & CPM managers, ICT managers, beleidsmedewerkers en beslissers verwacht.

Het programma is onderverdeeld in een track voor profit en non-profit, een workshop performance management met Leo Kerklaan, een rondetafeldiscussie en 'Meet the CxO'-sessies. Tot slot presenteert IDC onderzoeksdirecteur Peter Vermeulen de resultaten van het Nationaal onderzoek Business Intelligence. "De aandacht voor business intelligence neemt sterk toe bij Nederlandse organisaties en leidt ook tot een groot aantal concrete projecten. Helaas ontbreekt het vaak aan samenhang tussen deze projecten, wordt er vaak niet dezelfde taal gesproken en wordt al met al te weinig op een integrale aanpak gestuurd." aldus Vermeulen. Het congres wordt afgesloten met een executive dinner, live muziek en een optreden van een mystery guest.

Informatie
voor meer informatie www.bicongres.nl
Organisatie: WE ARE BV i.s.m. Passioned

Over WE ARE:
WE ARE BV is organisator van hoogwaardige congressen in de ICT markt en de High Tech markt (materiaaltechnologie). De congressen van WE ARE gaan altijd over innovatieve toepassingen en innovatieve technologieën met een commercieel marktpotentieel. Tijdens deze congressen worden partijen op managementniveau bij elkaar gebracht omdat innovatie begint bij strategie en visie. In dat opzicht noemt WE ARE BV zich -the business enabler- Naast Congressen in Nederland organiseert WE ARE BV ook congressen in België en Duitsland. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erwin Roodhart, WE ARE BV, 040-2390540, erwin.roodhart@weare.nl

Over Passioned
Passionned is een succesvolle netwerkorganisatie van project- en programmamanagers die organisaties tegen betaalbare tarieven daadwerkelijk helpt om intelligenter te opereren. De thema's business intelligence, procesintegratie, verander-, innovatie- en competentiemanagement en strategische ICT worden daarbij als essentieel beschouwd. Passionned organiseert jaarlijks de Business Intelligence Award, een prestigieuze prijs die wordt uitgereikt aan de 'Meest intelligente organisatie van het Jaar 2005'. Tot onze klantenkring behoren onder meer de organisaties ABP, Volker Stevin, Gemeente Eindhoven, VNU, Hogeschool Utrecht, Brocacef, Pon Automobiel Handel, Ministerie van Justitie en PGGM. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Daan van Beek, Managing partner Passionned, 030-2421255, daanvanbeek@passionned.nl
---

noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht