Ingezonden persbericht


Rackspace benoemt Anthony Carter tot Benelux Country Manager

Bunnik, 28 februari 2006 - Managed hostingbedrijf Rackspace heeft Anthony Carter benoemd tot Benelux Country Manager. Carter is in deze functie verantwoordelijk voor salesmanagement in de Benelux. De focus ligt hierbij in eerste instantie op Nederland. Uniek aan de klantbenadering van Rackspace is de intensieve dienstverlening onder de noemer Fanatical Support. Met dit concept heeft het bedrijf veel succes geboekt in het Verenigd Koninkrijk. Carter speelt een belangrijke rol bij de introductie van Fanatical Support voor Managed Hosting in de Nederlandse markt.

"Rackspace is in het Verenigd Koninkrijk in vier jaar tijd de nummer een in de managed hostingmarkt geworden", zegt Carter. "De ervaring leert dat onze Fanatical Support samen met 'Zero Downtime' garanties hebben geleid tot de beste klanttevredenheidscijfers in de hostingmarkt terwijl meer dan 97% van onze klanten ons aanbeveelt. Tevreden klanten zijn onze grootste ambassadeurs. Dit bewijst dat service en hoge kwaliteitsnormen nog steeds onderscheidend zijn in deze markt. Ik zie veel mogelijkheden voor Rackspace in Nederland en kijk ik ernaar uit ze optimaal te benutten. Ook in Nederland is Fanatical Support straks ongetwijfeld een begrip."

Carter was eerder actief bij McAfee waar hij zich richtte op de verkoop van software in de Benelux. In 2002 en 2003 realiseerde hij bij dit bedrijf als accountmanager de beste verkoopresultaten. Hierna leidde Carter als Sales Team Leader voor de Benelux en Zwitserland een verkoopteam van zes medewerkers. Ook deed hij waardevolle ervaring op in zijn functie als Field Sales Manager bij AVR International, een reseller van beveiligingsoplossingen.

---Einde bericht---

Over Rackspace
Rackspace is gevestigd in de VS en heeft een Europees hoofdkantoor in Londen. De onderneming biedt producten en diensten op het vlak van managed hosting. Rackspace telt meer dan 8.000 klanten wereldwijd, waarvan ruim 2.000 in Europa. Door zijn focus, service en specialisatie is Rackspace inmiddels het snelst groeiende hostingbedrijf van Europa. Het bedrijf onderscheidt zich met intensieve dienstverlening onder de noemer 'Fanatical Support'. Medewerkers van Rackspace zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar en reageren direct op klantverzoeken. Door hun hoge opleiding en ervaring zijn ze uitstekend in staat om complexe hostingomgevingen te ondersteunen. Naast de inzet van deze specialisten biedt Rackspace telefonische ondersteuning en toegang tot een online-kennisbank. Ten slotte geeft Rackspace een unieke Zero Downtime-garantie en is in Europa één van de enige zes Microsoft Gold Certified Partners en de enige Redhat Advanced Hosting Partner.