Katwijk Aanrijding

Dinsdag 28 februari omstreeks 13.30 uur vond op de Gravin van Burenlaan een aanrijding plaats. Een 42-jarige automobiliste uit Katwijk reed achteruit, maar zag daarbij een 7-jarige plaatsgenoot over het hoofd. De jongen stak net met zijn jongere zus de weg over vanuit de wijk de Zanderij. De jongen werd met beenletsel overgebracht naar het LUMC.

Krimpen aan de Lek Man alsnog bekeurd ondanks wegrennen

De politie heeft zaterdagavond een 26-jarige man uit Krimpen aan de Lek in zijn woning bekeurd voor nachtrumoer en voor het zich ontrekken aan zijn aanhouding. In de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 februari was een groep personen, en met name de 26-jarige man, zeer luidruchtig op de Onder de Waal. De man schreeuwde naar een agent waarop deze hem aansprak. De agent wilde een bekeuring uitschrijven voor de overlast en vroeg om een legitimatiebewijs. De man weigerde zijn naam op te geven en stelde zich vervelend op. De man werd aangehouden echter hij wist te ontkomen door weg te rennen. Aan de hand van onder andere zijn signalement wist de agent de man te achterhalen. Ondanks dat de man thuis was hield hij de deur gesloten voor de agent toen deze diverse keren voor de woning stond. Pas na tussenkomst van een bezoeker van de man deed de man de deur open waarna de agent de bekeuringen gaf.

Waddinxveen Woninginbraak

Dinsdag 28 februari vond een inbraak plaats in een woning aan de Juliana van Stolberglaan. Men was de woning binnengekomen nadat het slot van de voordeur was geforceerd. Uit de woning werden onder andere sieraden, geld en een mobiele telefoon weggenomen.

--- einde berichten ---
---

---- --