2e persbericht van dinsdag 28 februari 2006

Eindhoven, 28-02-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Jongens aangehouden na vernielen fiets

De politie heeft dinsdagmiddag rond 13.20 uur twee 12-jarige jongens uit Eindhoven aangehouden op de Mechelenlaan. Bij de politie was de melding binnengekomen dat de jongens daar probeerden een fiets weg te nemen. Toen agenten ter plaatse kwamen, bekenden de jongens dat ze tegen de fiets hadden getrapt en dat ze met een mes de banden kapot hadden gestoken. De jongens zijn aangehouden en na verhoor heengezonden. Ze worden doorverwezen naar Bureau HALT. Het mes is in beslag genomen.

Someren: Woninginbraak

Bij een inbraak in een woning aan de Craalweg zijn onder meer een plasma-televisie, een laptop en een spelletjescomputer weggehaald. Dat gebeurde tussen maandagmiddag 13.00 uur en dinsdagmiddag 12.00 uur. Het slot van een serredeur is vernield.

Deurne: Bedrijfsbus gestolen

Vanaf de Brabantstraat is tussen maandag 17.00 uur en dinsdag 12.45 uur een bedrijfsauto weggehaald. Het gaat om een witte Mercedes-Benz 310D (VD-DL-24). In de bus zat gereedschap en op het dak lag een ladder.

Veldhoven: Inbraak in garagebox

Bij een inbraak in een garagebox aan de Polderstraat zijn acht gas-barbecues en acht hangtafels weggehaald. Dat gebeurde tussen maandag 13 februari en dinsdagmiddag 15.00 uur. De deur van de garage is opengebroken.