Nighttown Rotterdam
---

DI 28.02 25 TA LIFE

+ support: Last Hope + I-Reject

In de ogen van velen 's werelds meest bekende hardcore band, 25 ta Life, komt dan nu eindelijk naar Nighttown. Een nieuw album, een nieuwe formatie, hetzelfde heftige geluid. De enige show in Nederland, waar bovendien een tatoeage te winnen valt, mis hem niet!

Het nieuwe album van 25 ta Life Hell Misery Torment kwam uit op 28 februari van dit jaar en was wederom een groot succes. Hun eerste plaat in drie jaar tijd en de fans zaten er dan ook met smart op te wachten. Met een totaal nieuwe line-up, en een wereldtournee die op de release volgde, heeft de band in elf nummers wederom een strak geluid achtergelaten. Gierende gitaren, onverstoorbare drumpartijen en 'in-your-face' vocalen.

25 ta Life bestaat al sinds 1993. Hun geluid is pure hardcore met een metal 'edge'. In New York kan je niet om deze band heen in de hardcore scene. Volgens velen definieert de formatie waar hardcore werkelijk om draait; saamhorigheid. De groep promoot namelijk in hun shows ook vele andere hardcore bands. Zo ook in Nighttown. Daar spelen zij met Last Hope en het Nederlandse I-Reject.

I-Reject brengt met When Push Comes To Shove hun de derde officiële cd uit. Deze viermansformatie uit Den Haag en Delft, hebben sinds de tweede cd World Gone Mad vele optredens gedaan in binnen- en buitenland, waardoor er maar weinig tijd overbleef om nieuwe nummers te schrijven. Het heeft dan ook vier jaar geduurd voordat het nieuwe full length album ons bereikte. Leer I-Reject kennen en je wordt geheid weggeblazen. Ook met de formatie Last Hope kan je de beste hardcore verwachten. Deze keer uit Hongarije.

WIN EEN TATTOO
Voorafgaand aan het concert zal een waardebon voor een tattoo ter waarde van E 100,- worden verloot. De, in augustus 2005, aan de Pannekoekstraat geopende, tattoostudio 25 To Life Tattoos, stelt de waardebon ter beschikking. SlickNick van 25 To Life Tattoos: "Zanger Rick Ta Life is zelf ook niet vies van lichaamsversiering, de beste man zit van top tot teen helemaal onder getatoeëerd en gepierced. Die man ís een plaatje!" De waardebon kan worden besteed aan het zetten van een nieuwe tatoeage of gebruikt worden om een tatoeage af te laten maken. Je entreekaart is je lot. Voorafgaand aan het concert zal de trekking plaatsvinden.

DI 28.02 25 ta Life (USA) + support: Last Hope (HUN) & I-Reject

Zaal open 20.00 uur / Aanvang 21.00 uur

E 8,- excl. voorverkoopkosten

Voorverkoop bij Ticket Service, Plato, Velvet, Black Widow, Nighttown Café

www.nighttown.nl
www.25tolifetattoos.com

Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Saskia de Feijter. T: 010-4361210 of E: saskia@nighttown.nl


---- --