Persuitnodiging Officiële Opening Fitness First Rotterdam

Fitness first nederland

Persuitnodiging Officiële Opening Fitness First Rotterdam

Geachte journalist,

Het is bijna zover. Bent u ook zo nieuwsgierig hoe het voormalig Maastheater omgetoverd is tot een hypermoderne fitnessclub? Dat is binnenkort mogelijk. U bent namelijk van harte uitgenodigd voor de officiële opening. U kunt dan samen met uw collega's en partners komen kijken hoe bijzonder de nieuwe Fitness First club geworden is.

Op dinsdag 28 februari 2006 zal Wethouder N.J.G. Janssens de officiële opening verrichten. Tijdens de officiële opening zal ook de directie van Fitness First Nederland aanwezig zijn.

Het programma van de dag ziet er als volgt uit:

14.00 - 14.30 uur Perspresentatie
door Eva de Beijer, Marketing Manager Fitness First Nederland

15.00 - 15.30 uur Officiële opening
door Wethouder N.J.G. Janssens (Middelen en Sport)

Gratis sporttas met inhoud
Reserveer nu een plek bij de perspresentatie en ontvang een Fitness First sporttas met daarin een trainingshanddoek, bidon en hoofdtelefoon gratis. Vul hieronder uw gegevens in en fax deze uitnodiging vóór 28 februari naar: 073-658 80 60.

.... Ja, ik kom naar de perspresentatie van Fitness First Rotterdam .... Nee, ik kan helaas niet komen, neem met mij contact op voor een interview

Naam: ..............................................................

Telefoonnummer: ....................................................

Journalist van: ....................................................

Kijk voor meer informatie op www.fitnessfirst.nl of bel 06-51019182. Graag tot ziens bij 's werelds grootste fitnessketen!

Vriendelijke groet,
Fitness First Nederland

Eva de Beijer
National Marketing Manager

Fitness First
Fitness First is 's werelds grootste fitnessketen met meer dan 426 clubs wereldwijd in 16 landen met 1,1 miljoen leden in Europa, Zuidoost Azië en Australië. In januari 2001 opende Fitness First Nederland in Eindhoven haar allereerste club. Na deze opening zijn er nog clubs geopend in Alkmaar, Amsterdam (2), Bergen op Zoom, Delft, Den Haag (2), Eindhoven (2), Groningen, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Roosendaal, Utrecht, Vught en op 20 februari 2006 Fitness First club 17 in Zoetermeer.