Politie Zeeland


---


W-932-2006.Diefstal uit bedrijf
Dinsdagnacht tussen 3.15 uur en 3.25 uur is er in de Verlengde Kanaalstraat in Oost Souburg een inbraak gepleegd in een bedrijfspand.
Door een deur te vernielen heeft men zich toegang kunnen verschaffen in het pand.
Er is rookwaar weggenomen ter waarde van enkele duizenden Euro's.

W-933-2006. Teveel alcohol
Op de Dauwendaelselaan in Middelburg om 1.11 uur kreeg een man een rijverbod van 6 uur wegens het drinken van teveel alcohol.
De 60-jarige man uit Middelburg reed slingerend op zijn snorfiets. Later bleek dat hij bijna drie maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. In eerste instantie weigerde de man mee te werken aan een blaastest.

Z-934-2006. Rijbewijs ingevorderd
Dinsdag om 00.35 uur bleek na een blasstest dat een bestuurster van een personenauto teveel had gedronken.
De 39-jarige vrouw uit de gemeente Sluis had ruim 3x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Haar rijbewijs werd ingevorderd.

O-935-2006. Vernielingen op bouwterrein
Op de Groeneweg te Bruinisse zijn tussen vrijdag 15.15 uur en maandag 7.15 uur vernielingen aangericht op een bouwterrein.
De ruit van een woning in aanbouw werd ingegooid, een electra bouwmeterkast is in een watermeterput geduwd en daardoor beschadigd. Ook werd er een pallet met hardhouten palen en een kruiwagen in het water geduwd. De schade loopt in de honderden Euro's.

W-936-2006. Botsing tussen bromfiets en voetgangers
Een 20-jarige man botste maandagavond rond 19.45 uur tegen een paar voetgangers aan op de Nieuwesluiweg in Sluis.
De voetgangers kwamen de bromfietser tegemoet gelopen op het fietspad waar de bromfietser zonder verlichting reed. Een 58-jarige voetgangster en een 63-jarige voetganger, beiden afkomstig uit Duitsland, raakten licht gewond. Een derde voetgangster kwam er zonder verwondingen vanaf. De bromfiets was licht beschadigd.

Z-937-2006. Twee aanhoudingen
Op de Tractaatweg in Westdorpe zijn maandag om 17.30 uur twwe aanhoudingen verricht.
De bestuurder viel op doordat hij 40 km/u reed op de Tractaatweg waar een maximumsnelheid geldt van 100 km/u.
Bij staandehouding werd een henneplucht geroken en de bestuurder en zijn inzittende bleken in het bezit van hash en hennep. De 52-jarige bestuurder en zijn 47-jarige inzittende konden zich niet legitimeren en zijn aangehouden.

O-938-2006. Aanhouding na vernielingen
Een man uit de gemeente Reimerswaal is maandag om 23.40 uur aangehouden wegens het plegen van vernielingen aan de Valckenisseweg en het uiten van bedreigingen in een woning aan de Dulfstraat te Rilland.
De 24-jarige man is even daarop aangehouden. De oorzaak ligt vermoedelijk in de relationele sfeer.


---- --