Ingezonden persbericht


Tandberg Data brengt pr-activiteiten Benelux onder bij Progress Communications

Amsterdam, 28 februari 2006 - Tandberg Data, de Noorse leverancier van storage-oplossingen, brengt zijn pr-activiteiten in de Benelux onder bij Progress Communications. Tandberg kiest voor dit bureau vanwege de expertise op IT-gebied en de kennis van de Beneluxmarkt. Hiermee kiest Tandberg voor een professionele aanpak en onderstreept het bedrijf het belang van de regio. Met de aanstelling van een lokaal verkoopteam wil Tandberg zijn activiteiten in deze regio verder uitbouwen. Optimale ondersteuning van distributeurs en resellers is daarbij een belangrijk aandachtspunt.

"Progress Communications heeft alle ervaring in huis om Tandberg bij onze doelgroepen in de Benelux onder de aandacht te brengen", zegt Sharon Munday, Marketing Manager bij Tandberg Data. "Progress-medewerkers weten wat er speelt in de IT-sector en kennen dit speelveld als geen ander. Als je daar hun enthousiaste benadering bij optelt, is dit bureau voor ons de perfecte partner."

Tandberg Data
Tandberg Data levert en produceert storage-oplossingen voor bedrijven. De Noorse onderneming biedt onder andere een compleet aanbod tape libraries, tape auto- en tape drives op basis van LTO-, SLR- en DLT-tapetechnologie. Daarnaast biedt Tandberg storage-software, datamedia en op disk gebaseerde storage-oplossingen, waaronder BAKStor Appliance en Solution Suite. Deze oplossingen zijn uitsluitend verkrijgbaar via gekwalificeerde resellers. Schaalbaarheid, betrouwbaarheid en backward compatibility-functies zijn belangrijke kenmerken van het Tandberg-aanbod. Met de kosteneffectieve oplossingen kunnen bedrijven hun investeringen beschermen. Tandberg Data biedt drie jaar garantie op al zijn producten en levert extra diensten als vervanging en onderhoud op locatie. Naast het hoofdkantoor in Oslo (Noorwegen) heeft Tandberg dochterondernemingen in de VS, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Japan en Singapore. Daarnaast heeft het bedrijf vestigingen in Italië, India, China, Thailand en Brazilië.