Ingezonden persbericht

Managers kosten veel geld

dataverlies wordt miljoenenpost

RIJSWIJK, 20060228 -- Rijswijk, managers zijn vaak al de beter betaalden werknemers, maar steeds vaker blijkt dat managers nog meer kosten dan hun maandelijkse salaris. Deze kosten kunnen heel snel in de tonnen lopen. Door onoordeelkundig gebruik en slordigheid verliest het Nederlandse bedrijfsleven jaarlijks miljoenen euro's aan verloren (kritische) bedrijfsgegevens. Deze kostenpost zal de komende tijd aanzienlijk toenemen.


De moderne manager is mobiel. Niet alleen in een mooie auto, maar ook met een laptop, (smart)phone, memory stick, etc etc. Uiteraard is het zeer noodzakelijk, omdat men mee moet met de tijd. Helaas laat de implementatie van dit soort nieuwe technologien wel te wensen over.

Databeveiliging bijvoorbeeld wordt door veel organisaties nog steeds als sluitstuk op de begroting gezet terwijl onderzoek heeft aangetoond dat de gemiddelde waarde van management laptop rond de 800.000 euro ligt.

Dataverlies komt steeds vaker voor. Een verloren apparaat of een afgeluisterde wireless verbinding zijn echt geen fictie meer. Terwijl de maatregelen niet eens zo heel ingewikkeld of kostbaar zijn.

Om de kosten van een verloren apparaat nog enigszins te beperken, introduceert Intermedio Security Technology de SafeBackup oplossing. SafeBackup is zo eenvoudig en veilig mogelijk opgezet met toepassing van de modernste technologie.

SafeBackup garandeert u een automatische en veilige backup die volautomatisch voor u gemaakt wordt over uw bestaande IP-verbinding. Alle fasen van het backup proces zijn beveiligd naar de hoogst mogelijke standaard. De management software is alleen voor u toegankelijk, het data verkeer wordt versleuteld met uw sleutel en ook de opslag op de server is alleen voor u toegankelijk.

Met een startprijs van 5 euro (!) per maand gaat geeneen manager toch meer een risico lopen?

Uiteraard is SafeBackup naadloos te combineren met encryptie oplossingen van Intermedio. SafeBackup is beschikbaar voor Windows en Linux omgevingen.

Meer informatie vindt u op de website van Intermedio Security Technology: www.intermedio.nl.



Intermedio Security Technology