Gemeente De Wolden

Paraafstukken B&W-vergadering
d.d. 14 februari 2006

Volgnr. Ingekomen Onderwerp: Beslissing: van:

1. VROM Brief Min. VROM inzake Brief versturen. productie corporaties in het
kader van het huurbeleid.


2. VROM Aanvraag subsidietoekenning Voor 2006 een overmaken aan Vrouwen Advies Commissie VAC De Wolden. (VAC De Wolden) en indiening
jaarverslag 2005.


3. OW Hoorzitting provincie Drenthe De betreffende wethouder en betreffende het landinrichtings- ambtenaar machtigen om namens project Zuidwolde ­ Zuid. het college te spreken op de hoorzitting van de provincie Drenthe op woensdag 15 februari 2006 betreffende de bedenkingen van de gemeente tegen het ontwerp raamplan Landinrichting met bijzondere doelstelling Zuidwolde ­ Zuid.


4. WSO Tarieven zwembaden 2006. - Zwembadtarieven 2006 vastgesteld.
5. WSO Financiële consequenties Het aanschaffen van uniforme aanschaf bedrijfskleding bedrijfskleding voor zwembad zwembad De Waterlelie te De Waterlelie evenals herkenbare Zuidwolde. kleding voor vrijwilligers.


6. WSO Aanschaf werk kunstwerk. - Overgaan tot aanschaf van het schilderij "Ontstijgend",
- De kosten ten laste brengen van de post onvoorzien vernieuwbouw gemeentehuis.


---

Paraafstukken B&W-vergadering
d.d. 14 februari 2006


7. OW Tijdelijke verkeersmaatregelen Opdracht verlenen voor het treffen OW/ Hoofdstraat (gedeelte tussen de van de in de offerte genoemde Ja Steenbergerweg en de tijdelijke verkeersmaatregelen in de Oosterweg) Hoofdstraat te Zuidwolde, voor het afgesproken bedrag.


8. VROM Verzoek om medewerking ten Op dit moment geen procedure RO/ behoeve van vergroting opstarten voor vergroting van Ja agrarisch aanverwant bouwblok bouwblok, maar onder op het perceel Prinsesseweg 18 voorwaarden wel bereid t.z.t. een te Koekange. vrijstellingsprocedure ex. artikel 19, lid 1 WRO, toe te passen voor een uitbreiding met bedrijfsgebouwen.


---


---- -- Besluitenlijst B&W-vergadering
d.d. 14 februari 2006

Aanwezig:
Sj. Kremer - burgemeester
A. v.d. Ziel - wethouder
L. Koster - wethouder
A. Damming - wethouder
A.A.N. van Walstijn - secretaris

Volgnr. Ingekomen Onderwerp: Beslissing: van:

1. Vaststellen besluitenlijsten van Conform. 7 februari 2006.

2. WSO Subsidieverzoek Stichting Joods De stichting een subsidie Monument Ruinen. toezeggen, te dekken uit de post onvoorzien B&W (startsubsidies)
3. VROM Aanpassing vergunning Gelet op de schrijnende situatie Commissieweg 7, de Wijk stemt de gemeente in onder voorwaarde dat het pand nadien in oorspronkelijke toestand wordt teruggebracht.


---- --