Februari 2006

EnjoyEngland reisgids met thematours

Enjoy England presenteert ToerEngland: een Reisgids met thematoers Onderzoek heeft uitgewezen dat Nederlanders graag een rondtoer door Engeland maken.Gebruik makend van bed and breakfast, caravan of tent trekken ze naar alle windstreken. De Engelse taal is veelal geen probleem en vrienden zijn snel gemaakt.
Afbeelding

Om deze groep tegemoet te komen heeft Enjoy England, de officiële tourist board van Engeland, een reisgids gemaakt met allerlei originele thematoers.

Een Flower Power toer in Zuidoost Engeland.een excentriek Engeland route in Noord-Engeland, of een toer langs filmlokaties in de East Midlands. Uiteraard kunnen de routes aan elkaar gekoppeld worden.

Bij het samenstellen is ook getracht zoveel mogelijk minder bekende lokaties erbij te betrekken. Een Museum van Grasmaaiers, een Historie Toilet Tour, het Nationale Flessen Museum of het laatste geheelonthouderscafe van Engeland.

Originaliteit en excentriciteit kan de Engelsen niet ontzegd worden. Dus ook de doorgewinterde Engelandvaarder kan er inspiratie in opdoen. Per regio wordt een selektie gemaakt uit accommodatie - en eetgelegenheden. En u treft er een zee van websites aan om de nieuwgierig gemaakte lezer verder op weg te helpen.

De routes in de brochure zijn ook te vinden op de Engeland-website: www.enjoyengland.nl. Op deze uitgebreide website vindt u ook aanbiedingen van de diverse vervoerspartners en er bestaat ook een mogelijkheid om mee te doen aan een prijsvraag waarbij een reis met de Eurotunnel en een overnachting in Zuidoost Engeland of een overtocht met P&O Ferries en accommodatie in Noord-Engeland kunnen worden gewonnen.

Afbeelding In beide gevallen wordt er gebruik gemaakt van accommodatie die onder het Quality Assesment Scheme valt, een nieuw en eenduidig accommodatie-kwaliteitsysteem.

De brochure is gratis aan te vragen via Enjoy England, Postbus 20650,1001 NR Amsterdam, tel: 020 - 6890002 of per e-mail: enjoy.englandnl@visitbritain.org

Voor meer informatie (of mocht deze brochure u tot een persreis inspireren) en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Jan Molenaar, Press & PR Manager, tel: 020 -6077706, e-mail: jan.molenaar@visitbritain.org (svp telefoonnummer en e-mail adres niet publiceren!)
2006-02-28