Politie Zeeland


---

W-0945-2006 Aangehouden wegens mishandeling
Een 13-jarig meisje uit Axel is vanmiddag aangehouden in de Nieuwstraat in Vlissingen.
Het meisje werd aangehouden na een vechtpartij met een 58-jarige man uit Vlissingen en een 32-jarige vrouw uit diezelfde stad. Het meisje had beide volwassenen geschopt en gebeten. De vrouw liep hierdoor een kneuzing aan haar bovenarm op. De man kneusde zijn mond. Het meisje zit nog vast.

W-0946-2006 Diefstal uit woning
In een woning aan de Oude Vlissingseweg in Middelburg is vandaag tussen 09.00 en 18.45 uur ingebroken.
Op het eerste gezicht zijn er sieraden weggenomen. De dader(s) is/zijn de woning binnengekomen door een ruit in te slaan.

W-0947-2006 Verkeersongeval materieel
Op de Rouaansekaai in Middelburg heeft vanmiddag rond 17.20 uur een aanrijding plaatsgevonden.
Een 33-jarige Middelburgse automobilist reed over voornoemde weg en zag te laat dat zijn voorganger, een 43-jarige vrouw uit Middelburg, moest afremmen voor het overige verkeer. Hierdoor reed de man achterop de auto van de Middelburgse. Beide auto's beschadigden licht.

W-0948-2006 Ruit vernield
Tussen 19.45 en 20.00 uur vanavond is een jongen (leeftijd onbekend) uit Middelburg gewond geraakt.
Een ruit van de woning waar hij woont, aan de Langevieleweg, is tussen die tijdstippen ingegooid. Hij zat op de bank in de woonkamer en werd geraakt door rondvliegend glas. Zijn verwondingen zijn, voor zover bekend, niet ernstig.

Z-0949-2006 Eenzijdig ongeval
Omstreeks 20.08 uur vanavond heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Tractaatweg in Axel.
De bestuurder van een personenauto, een 24-jarige man uit Axel, was bij de oprit Axelse Sassing, vermoedelijk door gladheid, uit de bocht gevlogen en was op het steile talud terecht gekomen. De auto kantelde net niet en kwam net niet in de sloot terecht. De inzittenden, de bestuurder en zijn vriendin, konden zonder verwondingen de auto verlaten. De auto is van het talud getakeld en kon, zonder noemenswaardige schade verder rijden. Een bermpaaltje is vernield door de aanrijding.


---- --