Ingezonden persbericht


Musika Technika met Dave Ellesmere live

in de Bazart

4 Maart is het weer zo ver. Het gaat weer helemaal los op de nieuwe editie van Musika Technika. Bigger, Better, Harder & Stronger! is het thema, en met een line up als deze houden wij ons daar dan ook aan! Met een sterke lineup bestaande uit een 6 deck battle, diverse 3 deck wizards, en met als hoofdact van de avond een vette live act, garanderen wij jou een avond vol dans plezier in de Bazart.

Het is weer vreselijk koud, het weer laat zich niet van zijn beste kant zien. Kortom, het is winter. Reden genoeg om met zijn allen een leuk feestje te bouwen met stomend hete techno, om weer lekker warm te worden!

Musika Technika heeft op deze editie Dave Ellesmere weten te strikken om als hoofd act een vet harde live set neer te zetten. Deze Engelsman heeft opgetreden op grote feesten in zowel binnen als buitenland. Hij is bekend geworden door zijn producties die zijn uitgekomen op bekende platenlabels als Klanzeramt, Intacto & 100% Pure. Ook dit jaar komen er diverse releases van hem onder deze labels op plaat uit.

Op ons eerste feest was het een unicum. Zonder dat we het wisten, brachten wij de live DJ Battle als eerste naar Den Haag. Manny Davis en Johnny Jammer verrassen je net als toen, met een spannende 2 uur durende 6 deck battle! De positieve reacties van het publiek waren toen zeer overweldigend. Reden genoeg om het nog een keer over te doen! Ook Nickolas Quartez en Thomas Vahe zijn van de partij om het publiek met 3 decks te entertainen. Net als de anderen, doet Recovery sounds, bekend van de ADHD Sessions te Amsterdam, zijn debuut in de Bazart. Verwacht een hartverwarmde set die je inleidt tot een stomend hete avond vol genot, met een intieme sfeer.

Zet zaterdag 4 maart in je agenda! Vanaf 22:00 uur gaat het helemaal los in de Bazart aan Loosduinsekade 725 te Den Haag. De Bazart is zeer makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De tram 2 zet je praktisch voor de deur af. En de nachtbus stopt om de hoek! De toegang is 7 euro en de kledingstijl? Wel, toen wij vroeger veel op de feesten in de westergas rondliepen, droeg men gekke broeken, vuilnismannen pakken, had men fluorescerend paars haar en dergelijke... Doe er wat mee, en verbaas ons!

Ga voor meer informatie naar www.musikatechnika.nl. Schrijf je ook in op de mailinglist omdat de sets enkele weken later via e-mail beschikbaar gemaakt worden. Ook zal je door middel van de mailinglist kaarten kunnen winnen voor de toekomstige feesten van Musika Technika.


---



Ingezonden persbericht