Gemeente Wassenaar

stichting jeugd en jongerenwerk 5 maart aan de slag 24 februari 2006

Tijdens de opendag 19 november jl. hebben jullie enthousiast mee gedaan aan de workshop Beeldhouwen.Van rots naar beeld is een workshop waar je leert met hamer en beitels je slag te slaan.Draken, of skatende skaters of heerlijk romantisch het is allemaal mogelijk!

Wat maakt je koud of warm waar in vindt jij je avontuur?

Beeldhouwen is een ambachtelijk en artistiek vak dat al eeuwen oud is en waarmee vele kunstenaars beroemd zijn geworden. Maar het is niet nodig om in de voetsporen van Rodin of Michelangelo te treden, om plezier te hebben in beeldhouwen.

Het hele bewerkingsproces is een avontuur waarbij voortdurend keuzes gemaakt worden: het uitzoeken van de steensoort, een ontwerp maken, een plan van aanpak bedenken, het juiste gereedschap gebruiken en de juiste techniek toepassen. En natuurlijk een expositie.

Van 5 maart tot en met 19 maart blijven de werkstukken te zien in Boerderij ter Weer.

Wie is Ingrid Rekers? Ingrid Rekers werkt ruim 15 jaar als ruimtelijke vormgever , zij maakt zowel beelden als fotos. Wat doet zij? Het proces van schets naar uiteindelijk beeld ziet zij als een groot avontuur, dit sluit goed aan bij jongeren vanaf 14 jaar is haar ervaring. Haar werken laten de grenzen zien van droom en werkelijkheid. Wij gaan zondag 5 maart aan de slag. Materiaal en gereedschap is volop aanwezig. Kosten 25,- per persoon.Tussendoor wordt er voor een heerlijke lunch verzorgd. Neem oude kleren en je eigen muziek mee.

Stichting Jeugd en Jongerenwerk Deijlerweg 153

Inschrijving bij Suzanne Martina of via de site van sjw- wassenaar.nl

Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen

of bel naar 0610882087 of 5121915/ 5121919

email:s.martina@sjw-wassenaar.nl

Over het werk van Indrid Rekers:www.ingridrekers.com