Dienstenbond CNV

CNV leden wijzen ook het Eindbod van Stater af
07-03-2006

Op 1 maart 2006 zijn de stemmen definitief gesteld. De leden van de CNV Dienstenbond hebben het EINDBOD van Stater afgewezen. De redenen waren gelijk aan de eerste ledenraadpleging, namelijk de aantasting van het vrij kunnen opnemen van de ATV-dagen en het aanpassen van de RSP (boven de 100%) als er sprake is van slecht functioneren. De leden van FNV Bondgenoten en de Unie hebben wel ingestemd met het Eind-bod.

Hoe nu verder:
Omdat de leden van de andere twee vakbonden wel hebben ingestemd met het Eindbod is er sprake van een nieuwe cao. De gemaakte afspraken worden dus door uw werkgever wel uitgevoerd.

Het is daarom van belang dat de CNV Dienstenbond met haar leden gaat nadenken over hoe nu verder. Daarom nodig ik u uit voor een ledenvergadering. In deze ledenvergade-ring zal besproken worden wat de opties zijn en de daaruit voortvloeiende consequen-ties.

De meest voor de hand liggende optie is dat de CNV Dienstenbond actie gaat voeren bij Stater om uw werkgever alsnog te bewegen om een andere cao af te sluiten. Deze optie zal zeer nadrukkelijk met elkaar besproken worden.

Ledenvergadering:
Het is dan ook van het grootste belang dat u aanwezig bent bij de ledenvergadering want het gaat over uw CAO. U bent tegen het Eindbod van uw werkgever. Als u vindt dat de afspraken anders moeten, dan komt het er nu op aan en bent u aanwezig op de vergadering.

De ledenvergadering wordt gehouden op

Vrijdag 10 maart 2006

Aanvang 09.00 uur

Locatie: De Brand 20

Te Amersfoort

Mocht u verhinderd zijn dan zie ik graag een reactie per mail terug voor donderdag 9 maart 2006. U kunt mij mailen op e.langeweg@cnvdibo.nl