Hj hosting

HereJezus.nl heropent gratis e-mail dienst

Meer dan een jaar geleden sloot HereJezus.nl de populaire gratis e-mail dienst. Nu de capaciteit is uitgebreid is de dienst weer toegankelijk voor een ieder.

Deze dienst stelde de gebruiker in staat om gratis een e-mail adres aan te maken met bijvoorbeeld 'herejezus.nl' of 'islamiet.nl' achter het apenstaartje. Volgens de beheerder van HereJezus.nl (hedendaags bekend als HJ Hosting) - overigens niet, zoals je zou verwachten, 'In de Heere', is de capaciteit flink uitgebreid.

Vink: 'Door de massale media aandacht werd onze dienst overspoeld door aanvragen. We hadden nooit verwacht dat de dienst zó populair zou worden. Hier hebben we van geleerd en hebben nu voldoende capaciteit. Veel mensen vonden het jammer dat we de dienst verdween. We hebben tevens het aanbod van leuke e-mailadressen flink uitgebreid. Zo gaat binnenkort ook d69.nl aangeboden worden.'

HereJezus.nl kwam in Augustus 2003 in de media. Zowel het NRC Handelsblad, de Leeuwarder Courant als het Nederlands dagblad berichtte over het initiatief. De beheerder van HereJezus.nl was zelfs te horen op Yorin FM. Door de massale toeloop moest de gratis dienst destijds gestaakt worden tot ongenoegen van de duizenden Nedelanders met een @herejezus.nl e-mail adres.