Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Bison Hard PVC Lijm of Gel
Verlijmde PVC-buizen gegarandeerd waterdicht

Zelf uw badkamer of keuken verbouwen? In de meeste gevallen verandert de indeling van de ruimte: u verlegt leidingen en buizen. Het verlijmen van PVC-afvoerpijpen kunt u nu gemakkelijk zelf.

Bison heeft hiervoor twéé soorten: de Bison Hard PVC Lijm (spleetvullend tot 0,6 mm) en de Bison Hard PVC Lijm Gel (spleetvullend tot en met 1,0 mm). Voor heel nauwe verbindingen gebruikt u de PVC Lijm. Bij meer speling werkt de Gel beter: deze is dikker van structuur en vult dus beter.

Bison verbeterde het gebruiksgemak van het product: de oude blikjes zijn vervangen door kunststof materiaal. Deze kunststof potten kunnen beter tegen een stootje dan de blikken, tenminste zonder dat ze beschadigen. Aan de binnenkant van de deksel is een kwast bevestigd. U heeft dus lijm en kwast inéén, waardoor het penseel niet uitdroogt en er geen lijm verloren gaat. Dus geen geknoei met terpentine om kwasten mee te reinigen en in te bewaren.

Mét KOMO-keur
De Bison Hard PVC Lijm/Gel gebruikt u voor het lijmen van alle soorten hard PVC-buizen die u in en rond het huis tegenkomt. Bijvoorbeeld de afvoer in de keuken, de badkamer, de goten en regenpijpen van hard PVC, maar ook de rioleringsbuizen. Verlijmde PVC-buizen zijn gegarandeerd waterdicht! Bison Hard PVC Lijm/Gel kreeg niet voor niets het KOMO-keur (NEN 7033).

De vloeibare versie kost 6,99 euro (250 ml), de Gelversie 8,19 euro (250 ml). Dit zijn adviesprijzen.