Toto naar Rotterdamse Ahoy'

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

PERSBERICHT

MOJO Concerts, Delft, 30 augustus 2005


Op donderdag 9 maart 2006 komt de Amerikaanse rockformatie Toto ons land verblijden met een concert. Onder de noemer 'Falling in Between' is dit keer de Rotterdamse Ahoy' het toneel voor de swingende show die Toto altijd biedt. Toto stond eerder in Ahoy' tijdens de Night of the Proms van 2003. De voorverkoop voor het concert van Toto begint op donderdag 1 september.

Stond de band onlangs op het podium voor een uitzinnig publiek in het Groningse Zuidbroek, ook nu zal Toto weer warm onthaald worden. Steve Lukather (zang en gitaar), David Paich (zang en keyboards), Greg Phillinganes (nieuw bandlid; zang en keyboards), Mike Porcaro (basgitaar), Simon Philips (drums) en Bobby Kimball (zang) hebben er in ieder geval weer zin in. Alombekende hits als 'Rosanna', 'Africa', 'I'll Be Over You', 'Hold The Line', 'Stop Loving You' en 'Pamela' passeren ongetwijfeld de revue. In januari 2006 brengt Toto een nieuw album uit.

Voor meer informatie: www.mojo.nl en www.toto99.com.

TOTO; 'FALLING IN BETWEEN'

Donderdag 9 maart 2006
Ahoy', Rotterdam
Entree: Euro 39 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande donderdag 1 september om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

Noot aan de redactie (