Persbericht

Wayfinder introduceert versie 6.0 van haar Navigator mobiele navigatieoplossing

6 maart 2006 Met de introductie van Navigator versie 6.0 verhoogt Wayfinder Systems het niveau van GPS navigatie via de mobiele telefoon. De marktintroductie van Wayfinder Navigator 6.0 vindt plaats op de CeBIT beurs in Hannover van 9-15 maart aanstaande (Hal 11, stand D35). Navigator 6.0 biedt een aantal nieuwe functlonaliteiten zoals een unieke wereldkaart waarop kan worden ingezoomd, vreemd geld omrekenen, een handleiding en weerberichten. Wayfinder Navigator 6.0 is vanaf april aanstaande leverbaar. Wayfinder zet hiermee een streep onder de wereld van papieren wegenkaarten en handleidingen.

Inzoomen op de wereldkaart

Aanvullend op de GPS-navigatie in Europa en Noord-Amerika met meer dan drie miljoen points of interest (hotels, restaurants, tankstations enzovoorts), kunt u via Wayfinder Navigator nu ook inzoomen op iedere willekeurige locatie op onze wereldbol. Deze mogelijkheid betekent een doorbraak op het gebied van wereldkaartdekking die ons in staat stelt om overal ter wereld onze weg te vinden , aldus Magnus Nilsson, CEO van Wayfinder Systems. Hiermee is Wayfinder Navigator onbetwist de meest complete mobiele navigatieoplossing die op dit moment verkrijgbaar is.

Service Window

De interface van Wayfinder Navigator heeft een ingrijpende wijziging ondergaan en is daardoor nog meer gebruikersvriendelijk, aantrekkelijk en onderscheidend geworden. Het Service Window een nieuw toegevoegde schermoptie biedt de gebruiker informatie over het weer, wisselkoersen en een geldomrekentabel. Toekomstige uitbreidingen zullen ook via dit scherm worden gepresenteerd.

Magnus Nilsson tenslotte: We streven ernaar om van ons product de meest ideale reisgenoot te maken. Dat doen we door ons steeds bezig te houden met het oplossen van problemen waarmee reizigers onderweg worden geconfronteerd. Onverschillig of het nu gaat om het vinden van de weg of om het kunnen beoordelen van prijskaartjes in buitenlandse valuta.

De nieuwe versie 6.0 van Wayfinder Navigator wordt aan de markt gepresenteerd op de CeBIT beurs in Hannover. Uitleveringen vinden plaats vanaf april aanstaande.

Voor meer informatie over Wayfinder Systems kijk op www.wayfinder.com.


--- einde persbericht ---

Over Wayfinder Systems
Wayfinder Systems is een toonaangevende leverancier van navigatieproducten en -diensten voor mobiele telefoons. Wayfinder werd in 1995 opgericht en is met het hoofdkantoor gevestigd in Lund, Zweden. Sinds 2005 is de onderneming genoteerd aan de NGM Equity. Wayfinder heeft samenwerkingen met vooraanstaande telecombedrijven zoals Nokia, Sony Ericsson, A1, Telenor en Télefonica Móviles. Wayfinder is actief in vrijwel geheel Europa en in Noord-Amerika en Canada. De producten en diensten worden op dit moment in 15 verschillende talen geleverd. TeleAtlas is Wayfinder s belangrijkste leverancier van digitale routekaarten. Voor meer informatie: www.wayfinder.com .


Noot voor de redactie,