AutoRai

Deelnemers Kia Driving Experience 2006 bekend

(3/9/2006)
Voor de vierde maal organiseert Kia Nederland de Kia Driving Experience. Van 8 t/m 16 april a.s vormt het woeste landschap van de Picos de Europa in Spanje het strijdtoneel voor de geselecteerde teams en hun autoâs. De tocht wordt afgelegd in Kia Sportages en Sorentoâs. Afgelopen weekend was het zover. In evenementencentrum Ayersrock te Zoetermeer streden 18 vooraf geselecteerde teams om een fel begeerde plek in de Kia Driving Experience 2006.
Een dag vol beproevingen
Tijdens de Driving Experience selectiedag op 4 maart jl. streden de 18 teams fanatiek om de gewilde avonturiersplekken naar de Picos de Europa in Spanje. In Ayersrock werden zij blootgesteld aan een flink aantal uitdagingen. De teams werden uitvoerig getest op uithoudingsvermogen, geduld, nauwkeurigheid, conditie, creativiteit en het werken in teamverband. Zo moesten de deelnemende teams onder andere een tent opzetten, een mountainbikeparcours afleggen en slalom rijden met de Kia Sorento. Daarnaast werden de diverse teams in interviews stevig aan de tand gevoeld door een deskundige jury. Kortom een dag vol beproevingen die, mede dankzij de extreme weeromstandigheden, een uitstekende afspiegeling waren van wat de avonturiers te wachten staat in Spanje.

Wie zijn de deelnemers aan de Kia Driving Experience 2006? Na een vermoeiende, maar vooral spannende selectiedag werd er met een barbecue afgesloten. Hierna kregen de teams het doorslaggevende nieuws waar ze al weken naar toe hadden geleefd: de uitslag. De zes deelnemende teams aan de Kia Driving Experience 2006 zijn: Ronald Lekkerkerker en Arie Houweling uit Capelle a/d IJssel (team Kia), Erwin van Eck en Winona Lucassen uit Lage Zwaluwe (team Algemeen Dagblad), Geert en Tonny van Hees uit Oss (team Autotrack.nl), Marc Jannsen en Kevin van der Kop uit Heythuysen (team Auto motor en sport), Fred en Richard de Rooij uit Bergschenhoek (team Radio 538) en Jeroen van Wilgen en Janine van Krieken uit Amsterdam (team Tiscali).

BedrijfsautoRAI.nl