Politie Gelderland-Zuid

Vrouw bekneld in auto na botsing

Wijchen, 09-03-2006 o Woensdag rond 21.00 uur vond op de kruising Zesweg/Gagelvenseweg in Wijchen een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Een 38-jarige bestuurster uit Wijchen raakte in haar auto bekneld en gewond. Het team Verkeersongevallenanalyse deed technisch sporenonderzoek naar de toedracht van de aanrijding.

De vrouw reed over de Zesweg komend vanuit de Koolbergseweg. Zij verleende op de kruising geen voorrang aan een van links komende 54-jarige Wijchenaar waardoor de aanrijding ontstond. De hulpverleningsdiensten kwamen snel ter plaatse. De brandweer haalde de vrouw uit haar auto. De 38-jarige is met onder andere een gebroken kaak met de ambulance naar het ziekenhuis St. Radboud gebracht. De 54-jarige man liep verwondingen op in het gezicht en kon na behandeling door ambulancepersoneel naar huis.

Agenten zorgden voor een wegafzetting en leidden het verkeer in goede banen. Toen het technisch onderzoek was afgerond en beide voertuigen waren weggesleept kon rond 22.15 uur de weg weer worden vrijgegeven. (08)