Korting op boeken met CJP

Stichting cjp

CJP en De Slegte grijpen de Boekenweek aan om lezen goedkoper te maken. Want vanaf nu krijgen pashouders van CJP 10% korting bij alle 23 Nederlandse en 12 Belgische winkels van De Slegte.

Al bijna 100 jaar staat De Slegte bekend om de enorme instroom van boeken. De Slegte koopt restpartijen op bij uitgeverijen in het binnen- en buitenland. Er liggen gemiddeld zo'n 10.000 titels in de winkels.
Ook voor tweedehands boeken zit je goed bij De Slegte, of het nu gaat om romans, fotoboeken of muziekboeken. En als je boekenkast uitpuilt kan je (studie) boeken te koop aanbieden: de inkoper betaalt handje-contantje uit.

CJP is erg blij met de nieuwe korting. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 19% van de jongeren meerdere malen per week een boek leest (of koopt) en 11% doet dit 1 keer per week. Slechts een kwart geeft aan minder dan 1 keer per maand een boek te lezen of te kopen.
CJP-leden krijgen ook andere kortingen op het gebied van lezen: tot 80% op tijdschriftabonnementen, tot 50% op de Volkskrant en korting op literatuurpakketten van de Lijsters.


---