2e persbericht van donderdag 9 maart 2006

Eindhoven, 09-03-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Vrouw om het leven gekomen bij verkeersongeval

Donderdagochtend rond 10.15 uur is een 18-jarige vrouw uit Veldhoven om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de kruising van de Noord Brabantlaan met de Zeelsterstraat. Een vrachtwagen met oplegger bestuurd door een 33-jarige man uit Zutendaal (B) kwam vanuit de richting Veldhoven en draaide rechtsaf de Zeelsterstraat op. De 18-jarige vrouw uit Veldhoven kwam ook uit de richting Veldhoven en wilde vermoedelijk rechtdoor in de richting van het centrum fietsen. De vrouw werd door nog onbekende oorzaak aangereden door de vrachtwagen. Zij overleed ter plaatse.

Best: Kinderschoenen weg bij inbraak

Bij een inbraak in een bedrijf op het Raadhuisplein is tussen woensdag 19.15 en donderdag 9.30 uur ingebroken. De voordeur werd opengebroken. De buit bestond uit ongeveer 600 paar kinder- en tienerschoenen.

Bladel: Meisje gewond bij verkeersongeval

Donderdag rond 12.00 uur is op de Bredasebaan een 17-jarig meisje uit Bergeijk gewond geraakt. Een 22-jarige vrouw uit Hooge Mierde kwam in haar auto vanuit de richting Bladel en wilde linksaf slaan op de kruising met de Troprijt. Zij kwam daarbij door nog onbekende oorzaak in botsing met het meisje uit Bergeijk die op een bromfiets reed. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis en moet daar een nachtje ter observatie blijven met letsel aan haar oor.

Bladel: Snelheidscontrole

Bij een snelheidscontrole op de Sniederslaan zijn donderdag tussen 9.00 en 14.30 uur 28 bekeuringen uitgeschreven. Er werden 1636 voertuigen gecontroleerd. De maximale snelheid op de Sniederslaan is 50 km/u. Er werd geen hoogste snelheid geregistreerd.

Waalre: Verdachte diefstal aangehouden

Donderdag rond 9.45 uur is op de Pracht een 29-jarige man uit Breugel aangehouden. Hij wordt er van verdacht kleding uit een kledingcontainer gestolen te hebben. De politie trof in zijn auto enkele tassen aan met daarin kleding. De man is meegenomen naar het bureau en na verhoor heengezonden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.