Gemeente Cromstrijen


11-03-2006

Extra raadsbijeenkomst in Cromstrijen

Donderdag 9 maart 2006 is er een extra raadsbijeenkomst in het gemeentehuis aan de Buttervliet 1 in Numansdorp. In deze bijeenkomst bespreekt de nieuwe raad de verkiezingsuitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen van dinsdag 7 maart 2006. Vervolgens wordt er ook gesproken over de mogelijke varianten voor de collegevorming. Bovendien kunnen de zittende partijen hun speerpunten aandragen. De bijeenkomst is openbaar. Een ieder is dan ook van harte welkom om de bijeenkomst bij te wonen.

De bijeenkomst is belegd door de partij die met de meeste stemmen uit de bus kwam tijdens de verkiezingen: Partij van de Arbeid. Omdat deze partij de meeste stemmen had, neemt deze partij initiatief voor de collegevorming. De bijeenkomst begint om 20.00 uur.

Op dinsdag 14 maart 2006 vanaf 17.00 uur nemen de raadsleden van de afgelopen raadsperiode afscheid. Op donderdag 16 maart 2006 vanaf 19.30 uur worden de nieuwe raadsleden beëdigd en geïnstalleerd. Deze twee bijeenkomsten vinden beide plaats in het gemeentehuis aan de Buttervliet 1 in Numansdorp.