Run op het vierde rode boekje van Tempo-Team

Tempo-team

http://www.tempo-team.nl

Sinds vorige week is de vierde editie van het rode boekje 'Zo werkt het' voor werkgevers weer gratis verkrijgbaar via de website van Tempo-Team. In 'Zo werkt het' zijn de 300 meest gestelde vragen over personeel gebundeld. Ruim 15 000 bedrijven hebben het boekje al in hun bezit en de aanvragen blijven binnenkomen. 'Zo werkt het' blijkt meer dan ooit een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die dagelijks met personeelsvraagstukken te maken heeft.

Tweede druk
Aanleiding voor de grote vraag naar 'Zo werkt het' zijn volgens Tempo-Team de vele veranderingen waar werkgevers in 2006 mee te maken hebben en krijgen. 'Personeelsbeleid wordt steeds complexer en dan is het prettig om een bondig naslagwerk te hebben waarin je alle 'spelregels' kunt terugvinden. Toch hadden we niet gerekend op deze massale interesse en dus is 'Zo werkt het' nu al aan de tweede druk toe', aldus de woordvoerder.

Nieuwe 'spelregels'
De nieuwe editie van 'Zo werkt het' besteedt veel aandacht aan vragen over de levensloopregeling, over de veranderingen door de overgang van WAO naar WIA en over de op komst zijnde nieuwe WW. Daarnaast geeft het rode boekje duidelijkheid over zaken als het aannemen van werknemers, begeleiding bij ziekteverzuim, regels bij verlof en het beëindigen van de arbeidsrelatie.

'Zo werkt het' is gratis verkrijgbaar via www.tempo-team.nl of telefonisch via 0800 - 1830