Ingezonden persbericht


Merrick introduceert XL-Mailer: Extra Large bestanden mailen

Den Haag, 9 maart - Organisaties hebben steeds vaker te maken met vastlopende computers of mailservers wanneer medewerkers te grote bestanden mailen naar derden. Internetdienstverlener Merrick introduceert nu XL-Mailer. Met XL-Mailer kunnen geregistreerde gebruikers snel en gemakkelijk bestanden mailen met een grootte van maximaal 1 Gb. Voor de ontvanger is het bestand ophalen net zo eenvoudig als het versturen.

Via een eigen gebruiksvriendelijke web-pagina kunnen gebruikers elk type bestand mailen. XL-Mailer biedt de mogelijkheid om een ongelimiteerd aantal bestanden te versturen naar een ongelimiteerd aantal ontvangers. De gebruiker geeft zelf aan hoe vaak een bestand mag worden gedownload en hoe lang het bestand beschikbaar is. De ontvanger krijgt vervolgens een e-mail met een unieke link naar het originele bestand. Het bestand kan met elke webbrowser worden gedownload.

XL-Mailer neemt ook het beheer van de verzonden bestanden voor zijn rekening. Omdat de gebruiker zelf bepaalt hoe lang het bestand te downloaden is, geeft hij ook aan wanneer het bestand - automatisch - uit het systeem wordt verwijderd.

XL-Mailer werkt met individuele gebruikers. De klant wijst zelf de gebruikers van XL-Mailer aan; op ieder gewenst moment kan hij gebruikers toevoegen, wijzigen of verwijderen.

Prijs en beschikbaarheid

XL-Mailer is per direct beschikbaar. Een jaarabonnement is verkrijgbaar vanaf 50 euro per maand.

Meer informatie en een demonstratie op www.xl-mailer.com.

Voor meer persinformatie

Yellow Communications

Karin van Geelen

T 020 497 5615
E karin@yellow-communications.com.