Rob Oosterbaan nieuwe directeur Conclusion Communication Professionals

UTRECHT, 20060309 -- Op 6 maart 2006 is Rob Oosterbaan (46) gestart als directeur van Conclusion Communication Professionals. Daarmee versterkt Conclusion Communication Professionals haar activiteiten in de detachering, werving en selectie van marketing- en communicatieprofessionals.


Rob is al jarenlang actief in commerciële functies in de zakelijke dienstverlening en specialist in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Rob Oosterbaan was, voordat hij bij Conclusion Communication Professionals in dienst trad, de afgelopen 6 jaar commercieel verantwoordelijk voor VODW Marketing Executives, de interim- en detacheringformule van VODW Marketing.

Conclusion Communication Professionals voorziet op innovatieve en flexibele wijze in de behoefte aan marketing-, communicatie- en salesspecialisten. De meerwaarde zit enerzijds in het uitgebreide netwerk van professionals en anderzijds in diepgaande kennis van het marketing- en communicatievak.

Conclusion Communication Professionals maakt onderdeel uit van het communicatiecluster van Conclusion. Het communicatiecluster onderscheidt zich met innovatieve communicatiediensten door de combinatie van creatie, business en technologie.
Qi creëert concepten voor de interactie tussen mensen en merken. De Combinatie van Factoren is een van de grootste actiemarketingbureaus in Nederland. Conclusion Communication Consultants voegt business to business en business to employee communicatie aan het palet van diensten toe. Bright Alley IC verzorgt project voor digitale branded content. Basket Builders en First8 zijn specialisten die de technologie onder marketing- en communicatiecampagnes verzorgen. Ten slotte verzorgt Triple Deal online business en betalingsverkeer. Conclusion Communication Professionals is actief in de gehele breedte van het Conclusion communicatiecluster met de levering van tijdelijke capaciteit.

Conclusion Communication Professionals is core business van Conclusion. Conclusion werkt in projecten, levert consultancy en detacheert binnen de business solutions: technology, communication, human capital en organisation. De werkmaatschappijen zijn actief in de marktsegmenten Sociale Zekerheid en Zorg, Overheid en Non-profit, Finance en Industry. Conclusion heeft vestigingen in onder andere Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Voor meer informatie www.conclusion.nl



Conclusion Communication Professionals