Ingezonden persbericht


Singles van Nederland opgelet! Vier de liefde.

Heb je helemaal geen Valentijnskaartje ontvangen en op 14 februari met een magnetronmenu alleen naar All You Need is Love gekeken? Kom dan gauw eens kijken bij DD&L - Date, Dance & Love. De eerste eedities waren een groot succes! Deze exclusieve feesten voor singles op een heuse Love Boat zijn voor maximaal 175 personen per keer beschikbaar. Op 11 maart varen we weer uit en zal Love Captain Jack er samen met DJ's D-JFK (Jack Kerklaan) en BBK (Bachelor Boy Krijn van Laar) voor zorgen dat jij een onvergetelijke avond beleefd. Vier de liefde en trouw met je spetter!

Februari, de maand van de liefde, is weer voorbij, maar de lentekriebels komen er weer aan! Dus is het tijd voor vlinders in de buik. Op 11 maart vieren we de liefde tijdens de derde editie van DD&L. Op 11 februari en 25 februari was het een enorm feest. Er werd lekker gedanst, volop gesjanst en er zijn een aantal nieuwe liefdes ontstaan. De gemiddelde leeftijd was 36 jaar en de verdeling man/vrouw was gelijk. De sfeer was mega gezellig en de hapjes en drankjes smaakten prima.

D-JFK (Jack Kerklaan) en BBK (Bachelor Boy Krijn van Laar), bekende Rotterdammers, zullen het schip op zijn kop zetten met de allerleukste dansplaatjes. Leuker dan Wipneus en Pim, Wolter Kroes is fan. De Love Captain zal mensen in zijn hut uitnodigen om de liefde te zegevieren. Daarnaast kun je een hilarische speeddate sessie van Jack Kerklaan verwachten. In zijn tempo zal het zeker speed zijn.

Is het nou meteen liefde op het eerste gezicht? Wacht dan niet en leg gelijk de huwelijkse geloften af. Trek dus je mooiste jurk of pak aan en trouw in het bijzijn van een heleboel singles! Of vier eerst nog even je vrijgezellenparty!

Kaarten kosten ¤ 17,50 en zijn te bestelleen via www.jmr.nl of 010-4331300. Geef je snel op voor een onvergetelijke avond!