Ingezonden persbericht

"New Beauty" helpt consument bij keuze cosmetische behandeling


Combinatie van webportal en evenement biedt consument ideale wegwijzer

AMSTERDAM, 20050917 -- Liposuctie, borstvergroting, botox, chemical peeling, huid- en ooglaseren... Er zijn tegenwoordig zoveel cosmetische behandelingen en aanbieders, dat het steeds moeilijker wordt een weloverwogen beslissing te nemen. Consumenten die door de bomen het bos niet meer zien, kunnen vanaf vandaag terecht op NewBeauty.nl. New Beauty is een uitgebreide webportal en tevens een educatief evenement dat plaats vindt op 11 & 12 maart 2006 in Amsterdam RAI.


"Het doel van New Beauty is om consumenten, die een cosmetische behandeling overwegen, te voorzien van betrouwbare en onafhankelijke informatie. Vandaar dat wordt samengewerkt met de brancheorganisaties op het gebied van plastische chirurgie (NVPC en NVAPC) en een Adviesraad van specialisten.", zegt Jasper van der Pas, directeur van Evensis Media. "De uitgebreide informatie op NewBeauty.nl is een welkome aanvulling bij de oriëntatie, die bijna altijd op internet plaatsvindt. Een logische vervolgstap is het laagdrempelige bezoek aan het evenement New Beauty 2006, waar men zich persoonlijk kan laten informeren over de nieuwste methoden en technieken, voordelen, maar ook de risico's en psychologische aspecten."

Objectiviteit gewaarborgd
Het inhoudelijke programma van New Beauty 2006 wordt samengesteld en ondersteund door een adviesraad bestaande uit vertegenwoordigers van de belangrijkste brancheorganisaties op het gebied van plastische chirurgie: de Nederlandse Vereniging voor Plastische chirurgie (NVPC) en de Nederlandse Vereniging voor Aesthetische Plastische Chirurgie (NVAPC). Hiermee wordt de objectiviteit en kwaliteit van de informatie gewaarborgd.

Tijdsbesparend
Bezoekers aan New Beauty 2006 kunnen in korte tijd veel aanbieders met elkaar vergelijken en daarnaast veel informatie opdoen over de verschillende behandelingen. De website newbeauty.nl biedt het hele jaar door actuele en objectieve informatie over alle mogelijke cosmetische behandelingen. Met ruim 350 specialisten en klinieken - 60 behandelingen - 300 artikelen - 100 boeken - 180 links is de webportal nu al de meest complete informatiebron over dit onderwerp in de Benelux.

Persoonlijk contact
Op New Beauty 2006 kunnen consumenten tientallen plastisch chirurgen, dermatologen en andere cosmetisch artsen persoonlijk ontmoeten, alles te weten komen over diverse cosmetische ingrepen, verschillende soorten implantaten e.d. met elkaar vergelijken, zien hoe liposuctie-, huidlaser- en ooglaserapparatuur werkt, klinieken met elkaar vergelijken en nog veel meer. New Beauty is objectief, educatief én efficiënt en daarom een 'must' voor iedereen die een cosmetische ingreep overweegt.

Voor meer informatie: www.newbeauty.nl



Ingezonden persbericht